fusion Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Части от проекта freefall може да чуете тук. Ще се радвам на всякакво мнение. Предварително се извинявам за качеството, дотук ми стигат възможностите на този етап Цитирай
hologram Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 На мен ми мяза на кратки семпли, прекарани през гуитар про табове на Dream Theater или сходна банда. На места и 80-ски рок. Цитирай
fusion Отговорено Юли 17, 2011 Автор Отговорено Юли 17, 2011 (Редактирано) Мяза, защото е точно такова, само дето съм посочил чии са "табовете", не си предположил вярно. Има и свирени неща, но 90% е прост експорт, да. Какви са твоите изисквания? Full-lenght продукция в студио ще е най-добре, но в момента не можем и домашен запис да си позволим. Нямам вече нито тъпани, нито китара. Приеми моите извинения. П.С. Забравил си освен важните неща да вметнеш и мнение. Въпросът за свирената и не-свирената музика сме го обсъждали отдавна тук. Не ми се захваща пак. Имам и ноти, часове на компютъра и повече - на хартия. Ако саунда те дразни, съм склонен да прикача и pdf-и, но това не е продукция, а залепени теми. Редактирано Юли 17, 2011 от fusion Цитирай
Recommended Posts