Arcturus666 Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Здравейте.Попаднах на този сайт, където може да намерите много настройки за голям брой процесори, които биха ви помогнали да звучите (с малко условности), като любим китарист.До колко са сполучливи-преценете сами и споделете.Аз в момента нямам процесор и не мога да кажа нищо, но ще ми е интересно мнението на всеки, който е пробал нещо. Guitar patches Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Доста трудна работа ще е да изкопираш звука на някого с апаратури и инструменти за над 20 бона. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 За ME-50 са доста зле тия пресети, половината са MT-2 до дупка. Освен това като не си го пускам в FX Loopa(защото нямам такъв), като променя настройките на кубето и къде отиваме?. Правете си сами пресети по ваш вкус. Цитирай
Heartman Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Вчера и аз попаднах на него случайно.Има доста неща,но още не съм ги пробвал. Цитирай
kirilsat Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Благодаря, за линка! Като се прибера в БГ, ще пробвам... Все не ми остава време, а тук има много готови! Дано да работят?! Цитирай
borilcheto Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 След като сваля пресет, как да го пусна през усилвателя? Как мога сам да си правя пресет? С каква програма? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Пресет се прави с въртене на врътките и много изпробване. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юли 14, 2011 Автор Отговорено Юли 14, 2011 След като сваля пресет, как да го пусна през усилвателя? Как мога сам да си правя пресет? С каква програма? Ако ти прави впечатление като отвориш сайта имаш лява и дясна колонка.В ляво където пише Manual libraries можеш да си избереш и видиш написани конкретните параметри за всяка настройка на процесора.Гледаш и правиш същите.В дясно се сваля файл, който предполагам чрез кабел или карта се качва в процесора. 1 Цитирай
Recommended Posts