noflip Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Извинявам се, че пускам още една подобна тема, но в случая става на въпрос за София. Трябва ми спешно човек/сервиз, където да занеса една Кремона тип Стратокастер с 1 тон и 1 волюм потенциометър за презапояване на електрониката. Много ще съм ви благодарен, ако ме насочите някъде, където мога още днес да свърша тази работа. Благодаря ви предварително! Цитирай
Svanio Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Свържи се с колегите: @Metalhammer @Parni_Valjak Ако имат време разбира се Цитирай
noflip Отговорено Юли 17, 2011 Автор Отговорено Юли 17, 2011 благодаря много за информацията, доста колеги се свързаха с мен, за което най-искрено им благодаря. извинявам се на всички отзовали се, че не се обаждам, но се случи доста натоварен период в работата (както и размяна на любезности с милите оператори от mtel) и просто не мога да измисля време, както и телефон за връзка за да я занеса до където и да е в момента. до няколко дни ще намеря начин. благодаря отново на всички Цитирай
Recommended Posts