tyrone Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Здравейте! След дълго спестяване, разглеждане и събеседване, се спрях на модела от заглавието. Можете да го видите тук: http://www.ibanez.co.jp/products/eb_page11.php?area_id=3&data_id=122&color=CL01&year=2011&cat_id=2&series_id=470 Общо взето, това е потенциалния ми първи собствен бас, досега съм свирил на университетския Squier PB. За басовете Ibanez много ме впечатли удобството и 'бързината' на грифа. За жалост при Икономов нямат точно този модел, затова пипнах подобни - за ориентация. Звученето, към което се стремя е предимно 'хеви' - за метъл и пънк ('предимно',защото в групата, в която свиря, свирим най-различни стилове - най-вече рок). Увериха ме по-запознати, че двата двойни pick up-а ще задоволят този мой стремеж. Цената на инструмента е около 750лв, което устройва като цяло мен и спестяванията ми - желанието ми е за що-годе качествен бас, който да ме радва дълго време. Ще е супер ако някой тук, свирил лично на Ибанеца, изкаже впечатления. Отзиви, препоръки, алтернативи и като цяло дискусия на модела са добре дошли Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 3, 2011 Отговорено Август 3, 2011 Ако все още приемаш съвети, можеш да погледнеш спокойничко и към този модел. Ibanez BTB200-MKF Това е един доста интересен бас, който смятам, че ще ти служи доста вярно годинки наред. 1 Цитирай
Recommended Posts