Mephistofel Отговорено Април 21, 2007 Автор Share Отговорено Април 21, 2007 Аре и на "бял" сървър,щом има желаещи. Casper - Everything About You Casper - Word Up Casper - Feel Like Makin' Love Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Април 21, 2007 Share Отговорено Април 21, 2007 -> е така момче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Април 21, 2007 Share Отговорено Април 21, 2007 МАле,момчето зад майкрофона е доста расов екземпляр верно. харно сте си забивали. Остава и двете принцеси само да туриш на линк и ше се сцепим от всекъде вече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tannen Отговорено Април 22, 2007 Share Отговорено Април 22, 2007 Имате ли снимки от тогавашни изпъления? Бих се радвал да ви видя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZoSo Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 (Редактирано) А да знаете колко ви търся аз вас .. бившите Каспъри забраихте ме мене хехе имам и аз малко архив от тогава после ще ги пусна парчетата да си стигна само до компа в нас ... ето една снимка от един краткотраен състав - Сашо китара беше по изпити тогава .. - студент да става та го няма на нея. От ляво на дясно: Сашо - бас Тео - барабани Соня - клавир Пако - вокал Пешо - китара както казах липсва - сашо .. и той китара Редактирано Април 24, 2008 от ZoSo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZoSo Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 Ето обещаните парчета които имам. Това го правихме доколкото помня, на касета с която обикаляхме по баровете с рок музика да ни вземат да свирим, та затова не са цели хехе ето ги: Californication - Red Hot Chili Papers are you gonna go my way - lenny kravitz easy - fait no more now you do what they told you - rage against the machine proud mary - tina turner save tonight - eagle eye cherry ами това е да сте живи да сте здрави ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts