Mephistofel Публикувано Май 1, 2006 Share Публикувано Май 1, 2006 Изнамерих у дома една вехта касетка с едни записчета от преди около 6 години и реших да ги споделя с вас.Качеството не е впечатляващо,рипвани са от касетка, както споменах,пък и ме мързеше да ги поошлайфам.Нещо средно между репетиция и демо са - всичко живо накуп,с малко допълнително пеене след това. Някои хора от свирещите в тях се подвизават и тук,и се надявам да не се сърдят много,че вадя разни кирливи ризи! :twisted: Група Casper: Сашо-китари( другаря Circles - ex-Awake и понастоящем Bad Habbit); Теодор - барабани - ex-Awake и понастоящем Н.И.Е.; Соня - клавишни - понастоящем в Мистика; c'est moi - бас,понастоящем грешник от класа ; Пако - вокали - изгубихме се с тоя човек,д'еба,как ме е яд! Още ми е съвестно,че го изтормозихме да пее с ангина на тези записчета. Пичове(и дами),много се кефя,че бяхме заедно и ме е яд,че само толкова е останало! Casper - Word Up Casper - Feel Like Makin' Love Casper - Blue Suede Shoes Casper - Walkin' By Myself Casper - Two Princes П.П. Гавърчета са и не са цели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 Ееееееех спомени... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 Ееееееееее човек... ...ти ме разби!!!Много забавна банда беше "Хаспел"(Гаспром). Даже и аз съм свирил известно време,с тази култова банда!!! П.П.Аз мисля че мога да намеря още неща,но трябва да се разровя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 (Редактирано) Грешка, грешка Да знаете че имаше такава група и във Варна Редактирано Май 1, 2006 от AXE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 1, 2006 Автор Share Отговорено Май 1, 2006 Я, тия ги знам бе Гледах ви веднъж на феста в Добрич и от тогава съм ви фен Даже си пазя на компа едно парче - Arms. Ако става дума за същата група де. Ей сега ще чуя. Ами,разминавка - пичовете ,за които говориш бяха от Варна.Ние сме си от Шопландия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 еее къде се сети да качиш тия записи у форума качи поне и една снимка от онова време че аз нещо не намирам.. яка групичка ученици бехме дееба, разцепвахме "Маската" а Пако стига ни е давал насъщния ами да земе да се стегне и да почне да пее с група щото сам не осъзнава къф талант има и го пилее из фурните.. п.п. уорд ъп къф метъл е станал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 1, 2006 Автор Share Отговорено Май 1, 2006 яка групичка ученици бехме дееба, разцепвахме "Маската" А пък "Eddie's Dinner" го оповръщахме,или поне някои от нас... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 Бравос, колеги Нещата звучат доста добре, особено пък за демо/репетиция както се пее в една песен, 'хвърчи талант' от тези вехти записи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 Вокалът е добър! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Май 1, 2006 Share Отговорено Май 1, 2006 Ехааа, младежи, помня ги тия парчета, в изпълнение на Каспър (и Еклипс, хех)... Хубави времена бяха. Верно Пако трябва да се хване с банда, много ценен човек. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 1, 2006 Автор Share Отговорено Май 1, 2006 Стига,че ме наляга носталгия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Май 6, 2006 Share Отговорено Май 6, 2006 Верно Уърд Ъп е станало много яко ехх като се замисля, че на мен ми предстоят подобни дни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Май 6, 2006 Share Отговорено Май 6, 2006 ехх като се замисля, че на мен ми предстоят подобни дни най безгрижните наслади им се момче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Звезда Отговорено Май 7, 2006 Share Отговорено Май 7, 2006 много добре според мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koi_Az_Lee Отговорено Май 9, 2006 Share Отговорено Май 9, 2006 яка групичка ученици бехме дееба, разцепвахме "Маската" А пък "Eddie's Dinner" го оповръщахме,или поне някои от нас... Славни времена бяха, момчета!!! Доста случки ще има да разправяме на внуците си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts