Gmusic Публикувано Юли 10, 2011 Публикувано Юли 10, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги, търся да купя Миди контролер /Master keyboard/ 88 клавиша / weighted keys/ , има ли някой опит с FATAR? Купих си M-AUDIO OXYGEN но след 1 месец, 5 от клавишите започнаха да тракат доста и я върнах. За CME не чувам добри неща също. Редактирано Юли 10, 2011 от Gmusic Цитирай
rusnaka Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 С Фатар нямам опит, но съм чувал много хубави неща. Все пак тази фирма произвеизвежда пианистични клавиатури, които се използват от големи и доказани марки като Норд, така че според мен няма да сбъркаш. Цитирай
Gmusic Отговорено Юли 12, 2011 Автор Отговорено Юли 12, 2011 Благодаря, ще го имам предвид..трябва ми клавиатура 88 клавиша, основно за програмиране на музика, досега работех с YAMAHA SY 85, но тя е с 61 клавиша, искам и да е МИДИ контролер, тъй като имам YAMAHA MOTIF-RACK ES. Гледам, че на THOMANN има този STUDIOLOGIC VMK-88 PLUS ,http://www.thomann.de/gb/fatar_vmk88_plus.htm, но дали е добра клавиатурата? Или този http://www.thomann.de/gb/fatar_vmk188_plus.htm., ако някой има впечатления, моля да даде съвет. Цитирай
SergoX Отговорено Юли 28, 2011 Отговорено Юли 28, 2011 Здравей.Пробвай AKAI MPK88.Аз имам 61(което е същото,без weighted keys). Супер контроллер !!!!! Цитирай
Gmusic Отговорено Август 16, 2011 Автор Отговорено Август 16, 2011 Купих си невероятно stage piano с функции на master keyboard, много съм доволен, точно това е което ми трябваше - KAWAI MP 5, клавиатура, звуци /повечето/ са добри, и много възможности за работа с външен модул. Цитирай
mitkosan Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 Честито колега. Би ли ми казал от къде я купи, за колко пари и дали си доволен? Пианата реалистични ли са? Отдавна търся нещо на добра цена, което да занеса на вилата. Там прекарвам сумарно месец и половина през годината, а си нямам инструмент. Много ми липсва музиката и свиренето, губя и техника. Поздрави, Митко Цитирай
Gmusic Отговорено Август 29, 2011 Автор Отговорено Август 29, 2011 (Редактирано) Музикална къща Камертон, от там го купих, беше на промоция 1880 лева, но този модел вече не се предлага, сега е излязал MP 6 но мисля че е 1440 Евро. А за пианата нямам думи, по реалистично от това няма накъде. Потърси в You Tube за да го чуеш. Успех Редактирано Август 29, 2011 от Gmusic Цитирай
Recommended Posts