sotiroff Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Внимание!!!Колеги музиканти и най-вече "One man band",дуа и триа.Ако попаднете на обява за работа с представящи се за импресарио Николай Папазов и Олег Иванов не се занимавайте в никакъв случай.В България се договарят за едни условия,а когато вече си при тях нещата са други,да не говорим,че единият от тях дори не е музикант,а си позволява да ти се бърка в работата(да не навлизам в подробности)!С две думи казано не са компетентни да извършват импресарска дейност и няма да спазят дори половината от обещаното.НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ! Цитирай
misterj Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 Това ми звучи като, че сестрата на някой била курва, а той нямал сестра. Цитирай
sotiroff Отговорено Юли 8, 2011 Автор Отговорено Юли 8, 2011 Това ми звучи като, че сестрата на някой била курва, а той нямал сестра. Твое право е да не вярваш,но аз съм длъжен да споделя за да няма и други набутали се като мен!Като не вярваш пробвай и ще видиш,че не само има сестра,но и че е курва и то от най-долните! Цитирай
misterj Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 Не си ме разбрал правилно. Просто написаното от теб ми звучи като оня призив "За бога, не купувайте". Ама защо и как не е обяснено. Цитирай
korumpieca Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 Да, дай повече подробности и факти. С парите ли лъжат, договорите и условията са различни от обещаните ли? Цитирай
rockfire Отговорено Юли 9, 2011 Отговорено Юли 9, 2011 Има една банда варненска там,трябва да питам дали работят със същите мениджъри... Цитирай
nikakuv Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 (Редактирано) Искам да попитам относно една личност,Мавриело Колев.Въпросният човек се занимава с импресарска дейност.Можете ли да ми дадете повече информация за него,и дали някой е работил с въпросната персона.Изкарва класически музиканти,главно в Италия...има фирма,регистрирана в град Пловдив Редактирано Август 19, 2011 от nikakuv Цитирай
boichos Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Да, дай повече подробности и факти. С парите ли лъжат, договорите и условията са различни от обещаните ли? Колеги ,дайте повече информация по въпроса Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 6, 2011 Отговорено Септември 6, 2011 Предполагам , че си недоволен от нещо спрямо хората , които казваш , че са измамници.Но мисля , че трябва да дадеш повече разяснения по въпроса.А и да излезеш от анонимност!Разкажи на всички тук .С какво си прецакан?Какъв договор си подписал?После какво се е случило? 1 Цитирай
Recommended Posts