Jump to content
Българският форум за музиканти

sotiroff

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

sotiroff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Мерси колега,но пробвах вече и не става!?
  2. Здравейте!От скоро имам KORG pa500 и го разучавам.Всичко си беше наред,но когато влезнах в менюто "sound mode",без да искам съм прецакал някакви настройки и сега pich bend-a си прави каквото иска.Пробвах с "backup",както и с "restore",но не се получава!Някой ако знае как се връщат основните настройки,моля да помогне. Благодаря предварително!
  3. Твое право е да не вярваш,но аз съм длъжен да споделя за да няма и други набутали се като мен!Като не вярваш пробвай и ще видиш,че не само има сестра,но и че е курва и то от най-долните!
  4. Внимание!!!Колеги музиканти и най-вече "One man band",дуа и триа.Ако попаднете на обява за работа с представящи се за импресарио Николай Папазов и Олег Иванов не се занимавайте в никакъв случай.В България се договарят за едни условия,а когато вече си при тях нещата са други,да не говорим,че единият от тях дори не е музикант,а си позволява да ти се бърка в работата(да не навлизам в подробности)!С две думи казано не са компетентни да извършват импресарска дейност и няма да спазят дори половината от обещаното.НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.