Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся текстописец за един текст срещу заплащане


Recommended Posts

Подробности някакви да дадете? (Може и на лично съобщение.) Интересува ме тематика, ако е свързано с музика (текст за песен), евентуално песента. Въобще - всички подробности.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Напишете наистина темата, ако ще е песен - дайте музиката. Има кой да Ви помогне :thumbs_up:

По-добре да се напишат тука, за да може, който се смята за способен да Ви изпрати готов техт на ЛС.

Редактирано от buy&sell
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Валка ми не знам тема за текст или ако искаш да предложа нещо имам доста срички за пички както и обичам да тичам от какии яки не спичам сешщаш се за кво стаа дума,ако има други желаещи да измислим нещо да влезем в контакт мога да правя и музика стига да има звуци но го правя за хоби не сам про и някаде сбъгвам,но не съм аз бот или робот и във този живот ти сипах хип хоп, хахахаха хаиде пишете коментар относно проблиясаците макар и къси защото все пак си е моето и не го давам току така

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
ако има други желаещи да измислим нещо да влезем в контакт

всъщност, truden, ако си търсиш съизмишленици, можеш да пишеш на тоя пич :thumbs_up:

 

валка, добре ще е да дадеш малко повече информация - тук определено има хора, които могат да ти помогнат.

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един колега вече се е похвалил, че пише хип-хоп. От мен можеш да получиш всичко от рок балада до нещо в стил ManOwaR. Чакаме освен някой да пише за останалите стилове (поп, джаз, дет метъл и т.н.) и да си избереш към кого да се обърнеш. В противен случай ще се наложи наистина да дадеш някакви подробности. Тъй като съм убеден, че подробности е доста общ термин, а никой от колегите досега не посочи нещо по-специфично, поради което ще дам няколко насоки:

 

* обща тематика - за какво всъщност да пишем (тук се включва и стил).

* чувства и атмосфера - дали е нещо интимно-лирично, войнствено-патетично... някаква насока.

* музика към текста - ако ще го напасваш към песен и имаш готова мелодия (че обикновено текстът се пише по мелодията, не че не може и обратно).

* на какъв език го искаш този текст - български, английски, немски, руски, китайски, иврит, суахили... само дано да го знаем green_flying.gif.

 

Ако се сещаш за нещо, което съм пропуснал, но смяташ за полезно (ако някой друг колега се сети, моля да добавя), дай информация и за него. А да - ако обявиш какво предлагаш в замяна, е вероятно някой от не съвсем безкористните членове на форума да ударят също по едно рамо ;)

 

P.S.: Тъй като хората, които следим темата, не сме един и двама, най-добре ако някой се е захванал, а още повече завършил работата, да уведомите да не се бъхтаме напразно rolleyes.gif. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

И аз съм насреща за помощ/работа и изясняване на параметрите относно нея.

Но, както каза горе колегата:

 

Тъй като хората, които следим темата, не сме един и двама, най-добре ако някой се е захванал, а още повече завършил работата, да уведомите да не се бъхтаме напразно. Успех!
Редактирано от BadApple
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.