Vallka Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Търся някой,който да напише текст,за една песен за личен повод.Разбира се срещу заплащане
hand_of_doom Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Подробности някакви да дадете? (Може и на лично съобщение.) Интересува ме тематика, ако е свързано с музика (текст за песен), евентуално песента. Въобще - всички подробности. 1
Svanio Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 (Редактирано) Напишете наистина темата, ако ще е песен - дайте музиката. Има кой да Ви помогне По-добре да се напишат тука, за да може, който се смята за способен да Ви изпрати готов техт на ЛС. Редактирано Юли 7, 2011 от buy&sell
truden Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Валка ми не знам тема за текст или ако искаш да предложа нещо имам доста срички за пички както и обичам да тичам от какии яки не спичам сешщаш се за кво стаа дума,ако има други желаещи да измислим нещо да влезем в контакт мога да правя и музика стига да има звуци но го правя за хоби не сам про и някаде сбъгвам,но не съм аз бот или робот и във този живот ти сипах хип хоп, хахахаха хаиде пишете коментар относно проблиясаците макар и къси защото все пак си е моето и не го давам току така
Fallenblood Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 ^ и с пари да го даваш, пак никой няма да го земе... 2
Fallenblood Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 (Редактирано) ако има други желаещи да измислим нещо да влезем в контакт всъщност, truden, ако си търсиш съизмишленици, можеш да пишеш на тоя пич валка, добре ще е да дадеш малко повече информация - тук определено има хора, които могат да ти помогнат. Редактирано Юли 18, 2011 от Fallenblood
hand_of_doom Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Един колега вече се е похвалил, че пише хип-хоп. От мен можеш да получиш всичко от рок балада до нещо в стил ManOwaR. Чакаме освен някой да пише за останалите стилове (поп, джаз, дет метъл и т.н.) и да си избереш към кого да се обърнеш. В противен случай ще се наложи наистина да дадеш някакви подробности. Тъй като съм убеден, че подробности е доста общ термин, а никой от колегите досега не посочи нещо по-специфично, поради което ще дам няколко насоки: * обща тематика - за какво всъщност да пишем (тук се включва и стил). * чувства и атмосфера - дали е нещо интимно-лирично, войнствено-патетично... някаква насока. * музика към текста - ако ще го напасваш към песен и имаш готова мелодия (че обикновено текстът се пише по мелодията, не че не може и обратно). * на какъв език го искаш този текст - български, английски, немски, руски, китайски, иврит, суахили... само дано да го знаем . Ако се сещаш за нещо, което съм пропуснал, но смяташ за полезно (ако някой друг колега се сети, моля да добавя), дай информация и за него. А да - ако обявиш какво предлагаш в замяна, е вероятно някой от не съвсем безкористните членове на форума да ударят също по едно рамо P.S.: Тъй като хората, които следим темата, не сме един и двама, най-добре ако някой се е захванал, а още повече завършил работата, да уведомите да не се бъхтаме напразно . Успех!
BadApple Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 (Редактирано) И аз съм насреща за помощ/работа и изясняване на параметрите относно нея. Но, както каза горе колегата: Тъй като хората, които следим темата, не сме един и двама, най-добре ако някой се е захванал, а още повече завършил работата, да уведомите да не се бъхтаме напразно. Успех! Редактирано Юли 19, 2011 от BadApple
hand_of_doom Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 Ами аз драснах нещо - пратено е на ЛС. Ако не свърши работа, колегите ще помагат
Vallka Отговорено Юли 21, 2011 Автор Отговорено Юли 21, 2011 Мисля,че написа идеалния текст,така че закривам зова за помощ.Благодаря на всички
Recommended Posts