katev Публикувано Юли 3, 2011 Публикувано Юли 3, 2011 Здравейте,онзи ден на един концерт видях как един пич си разцъква тромпет,клавири органи какви ли не инструменти на китарата и ми беше чудно дали случайно някой знае що за процесор може да е понеже до сега за първи път виждам такова нещо Цитирай
Hot_Head Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Това е бил китарен синтезатор, на входа на който подаваш китарния сигнал, а на изхода излиза симулиран звук на някакъв инструмент - пиано, цигулка, саксофон и каквото още ти дойде на ума.Личното ми е мнение е, че това са пълни извращения, но явно сред музикантите има и такива инфантили, кефещи се на подобни играчки Цитирай
katev Отговорено Юли 3, 2011 Автор Отговорено Юли 3, 2011 Ммм жалко...Все се надявах да е някакъв ъпдейт за Boss gt-10 или line6 ,защото не си заслужава да дам пари за нещо,което ще използвам 10 секунди като интро от цялото представление.... Цитирай
Valserp Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Може да стане с обикновена китара. Трябва ти MIDI адаптер и съответно - процесор с MIDI възможности. Roland правят такива. 1 Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 правят....ама само адаптера е над 160-170 евро. това май е по-добра алтернатива SONUUS Цитирай
rockfire Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Сониус няма да ви даде това ,което има Роланд!Имах такава машина и тя вече е при група ,която умее и обича да експериментира с нови идеи в музиката си! Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 сонуусът е монофоничен - бачка само ако свириш по една нота. пак е готино, ама си ги има ограниченията. hot_head днес за втори път го хващам да говори глупости, никът доста му отива Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 по една нота ли? аз го бях харесал, защото не е необходимо да се купуват допълнително адаптери и тем подобни , с които работят ефектите на Роланд, които са скъпички и мислех, че е добър вариант.сега нещо се зачудих. май не съм достатъчно инфантилен иначе щях да си го купя Цитирай
jabs Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Цените на SONUUS I2M и ROLAND GK-3 са горе долу еднакви. - SONUUS е наистина монофоничен... + ...обаче е с големината на запалка, можеш да си го сложиш в джоба и се свързва с компютъра посредством стандартна USB2.0 връзка, а не както ROLANDA-а (през допълнително оборудване от рода на GR-20 синтезатор) Аз примерно съм от инфантилите които се забавляват на макс с подобен уред Цитирай
Recommended Posts