Katsko Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 аз пък чух че ше свириш с дядо...Стефчо Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 30, 2006 Автор Отговорено Август 30, 2006 Дядо Стефчо по-скоро ме учи на мъжки работи Цитирай
aladin Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Дядо Стефчо по-скоро ме учи на мъжки работи незнаех 4е се нуждаеш от мъжки работи!?! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 30, 2006 Автор Отговорено Август 30, 2006 ами на женски работи ли да се уча Цитирай
Traxex Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 А ! Още един колега ! Добре си ни дошъл Надявам се този форум да ти бъде полезен и да си прекараш добре ! Желая ти всичко най-хубаво,честита нова гогина,здраве и успех в късмета с любовта на първомайската новопостроена футуристична и не съвсем прагматична парадигма за осеяното с аквалангисти измерение на конспиративно настроените шизофреници ! Малииии това докато го прочета, то не беше зор то не беше повтаряне сричка по сричка и накрая пак нищо не разбрах.... явно отговарям на прякора на тоз дет неще да се представи хех....... П.П.> ма се си мисля че не е лесно да си барабанист (особено на психическа основа) Ай наздаровие за тъпите копелета и техните колеги Цитирай
Recommended Posts