Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко chill out


Recommended Posts

Качвам и втората от трите ми песни. Малко chill out като за лято. А и днес е първи юли все пак. Позрави на всички които са на морето, а на тези които още не са да им е сладко ( с клипа ). Китарите в клипа са мои както и цялата песен всъщност шом е в тоя раздел :). Благодаря за вниманието и драснете някой и друг коментар. Нека силата бъде с Вас

:punk_guitar:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е никак лошо, аз бих сложил малко атмосферни синтове, но така пък е по-оригинално като звучене - само с китара и морски вълни. Поздрави и успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти! След ъпгрейда на програмата вече разполагам с много разнообразни музикални възможности така, че ще пробвам идеята!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех,явно обичаш морето..първото, което ми се наби в ушите са прекалено "близките" вълни-ако идеята ти не е друга може да ги "отдалечиш малко".Добър звук на акустичната китара, може да споделиш малко как си я записал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло обичам природата, не само морето, а зимата и т.н.Идеята ми е точно вълните да са близо, защото първоначално ги бях сложил така както казваш-малко по-далеч, но примерно на колони от лап топ почти не се разпознаваше,че са вълни. Звучеше като пръштене. На система с суб буфер съответно нямаше проблеми, но не всеки вкъщи има такива и ги направих малко по "набиващи се на очи". Акустичната китара е записвана с меко казано мъка. Първо я минах през Adobe audition 3, зашисах я , изчистих 60 Hz hum около 3-4 пъти, добавих маааааааалко ехо много малко, което след това с другия софтуер го премахнах (имам си идея какво съм направил и помага). Благодарение на програмата с която съм направил музиката добавих и малко ниски, че от микрофона на скайп с който я записах преди това ставаше само високи и средни. Общо взето това е. Все пак това беше първата песен която някога съм композирал да програма и понеже беше на работното ми място отне само 30 мин за правене на музиката. Китарката я бях записвал много отдавна и се върза прекрасно, според мен. Благодаря за съветите ще ги имам впредвид с по-нататъчните творби. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е нещото от което грам не разбирам за съжеление. Бас! Нямам никаква идея как да звучи за да е различно. В програмата има бас, съответно го слагам като ноти мелодия .. и .... ми звучи като блус :girl_cray2: Не знам. Много ще се потормозя докато докарам това което искам като бас линия. Барабани в тази версия с която бях тогава имаше много ограничени и повечето бяха за техно и за рок. Сега в по-ъпгрейднатата версия има голям избор така, че ще измисля нещо с повече барабани, не само с перкусии. Благодаря за съвета

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.