Overeager Публикувано Юни 23, 2011 Share Публикувано Юни 23, 2011 Здравейте, съфорумци. Реших, че вече е време да сменя стария Ibanez и се спрях на Ltd F 400fm, понеже държа както на външния вид, така и на дървото и джъмбо прагчетата. EMG-тата са си бонус, но аз правех планове да ги сменя със Seymour duncan и без това. Въпросът ми обаче е, няма ли вариант да си поръчам тяло с такава форма от ясен, гриф, fretboard, хардуер и seymour duncan distortion tb-6 и sh-6, да и направят финиша и... да си направя китара сам накратко. Ще съм благодарен на всеки запознат да ми каже какви пари би излязла, мислите ли, че идеята е добра. Също така, този определен модел ltd всъщност е прекратен от производство, пък само той е от махагон, останалите са от липа почти всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Юни 23, 2011 Share Отговорено Юни 23, 2011 От ESP/LTD няма вариант да го поръчаш без да се бръкнеш сериозно. Задавял съм се като съм виждал на колко възлиза Custom Shop quote-a. Иначе колегата Burton има къстъм ясеново Кели от Диката. Можеш да го питаш за подробности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Orion Отговорено Юни 23, 2011 Share Отговорено Юни 23, 2011 Обърни се към Диката или Коцето - и двамата са на космическо ниво. За справка тук и тук . Ще ти направят супер къстам китара. А най-добре по една китара и от двамата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts