Blut_Aus_Nord Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Здравейте! Днес се регнах и днес направо почвам да пиша. Така, значи аз съм направо музикален инвалид. Слушам предимно Метъл и то тежичък и имам тука един два текста и се чудя дали не би могло да стане нещо от тях?! В смисъл аз музика не мога да правя ама ще ми бъде кеф да си чуя текста в некоя песничка така по-хард. Това разбирасе може да стане ако някой го хареса де Ето го и текстчето: Апокалипсис Черни облаци слънцето скриха земята потъна в зловещ полумрак, хората дяволски образ откриха в печалния чер уродлив върволяк! Смъртта настъпва със сила чутовна земята избухва в тягостен плам, живота умира от мъглата отровна злото се мръщи цялото в блян! Жестока сила душите поглъща телата съсухрени падат и мрът, с шепот смръзяващ смъртта ги прегръща Децата разпънати жално ревът! 13.06.2011г. Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 22, 2011 Отговорено Юни 22, 2011 (Редактирано) добре написано личи си, че тук имаме чукчи читател, а не просто чукчи писател само че тоз върволяк къв го дири там не е ясно. разбира се, че от блек метъл текстовете не се изисква върховна дълбокомисленост, и е похвално, че се опитваш да разширяваш лексиката, която се ползва в текстовете на български (ако някой земе да преброи колко и какви думи се ползват в момента в текстовете на съвременните бг рок песни - доколкото има такива - статистиката ще е доста печална) ама едно, че идеята, че дяволът е в самото множество от хора, не се схваща, друго, че думата си е ептен нестандартна. слушал ли си svarrogh? Редактирано Юни 22, 2011 от Fallenblood Цитирай
ZEVS Отговорено Юни 25, 2011 Отговорено Юни 25, 2011 (Редактирано) слушал ли си svarrogh? Не, кво е туй, откъде се чува, ако пречи , кажи му по-тихо... Редактирано Юни 25, 2011 от ZEVS Цитирай
Flame Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 (Редактирано) Пише се "мрат" и "реват" Нищо, че е потъмнена гласна. Но текста е много ритмичен и директен, което ще се впише идеално с подходящата музика. Хареса ми и стремежът да използваш донякъде нестандартни думи. За мен е много успешен. По-здрави. Редактирано Юни 27, 2011 от Flame Цитирай
Slacoth Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 Ако Вапцаров беше метъл ... Поздравления за избора на ник-нейм - много яка френска банда.Особено първите им неща. Цитирай
Recommended Posts