Steve_Vai Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 на мен обикновенно след свирене или репетиция са ми много зле,щот винаги съм до барабаниста и обикновенно няколко часа след това яко давам заето Аз също! Ама няма да ги критикуваме точно тук, че току-виж сме си изяли боя! Peace!!! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 аз не ги критикувампросто казвам за какво става въпрос и те самите започват да оглушават и го знаят много добре!трябва да се взимат мерки на време! Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 аз сам с тапи за уши които изолират 31 db и се 4уствам по-добре след репетиция Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 от къде мога да си ги набавя?от аптеката ли си ги купи,щото аз съм ползвал такива....от аптеката Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Колкото по-голем джангър, толко по-голем кеф Цитирай
kaloian Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Колкото по-голем джангър, толко по-голем кеф А така Цитирай
kaloian Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 аз сам с тапи за уши които изолират 31 db и се 4уствам по-добре след репетиция то ехубаво с тапи ама "фортефортисимо" едва ли чуваш през тях или пък други пенизи Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 мнението ми е че трябва да си пазим слуха!дали с тапи или с нещо друго..... Цитирай
kaloian Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 и аз сам за това но мисля че тапите не са най-добрия вариант поне за мене, защото ти предпазваш ама и губиш много от това дето свириш Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 да де ама като се замисля не се сещам за друг варянт.може би яки слушалки,които прилепват здраво и не се чува нищо друго осрен това ,което те ти пеят.дай боже на всекиго такива слушалки.разликата е с около 248.80лв,щото тапите за уши в аптеката са 1.20лв Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 Ебах тия слушалки дето ше дам 250 лв за тях....Ше чакам некой спонсор като задобрея да ми купи,а дотогава с тапи на четири лапи! Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Аз открих,че вършат работа,но то е 'що винаги се усилваме кой колкото може. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 дори и да има някакъв баланс,като си до барабаните(примерно до райда или китаеца) или до някоя тонколона пак изключваш по някое време. Цитирай
Sharky Fatass Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Здрасти от мен и в тая тема... А-а-а-а (май пак ще излезе че се права на много отворен... - whatever) Значи - аз лично съм си купил от Mr. Brikolage истински Антифони. Те намаляват с около 50-60 Db., което хич не е малко и най-важното - "режат" високите честоти от звука, които до колкото знам са всъщност най-вредни за вашя слух. Лошото при тапите от 50/55 ст. и при антифоните е това че с тях се чува само част от истинския саунд - и съотвтно (на мен лично) това убива кефа от свиренето, да не говорим (отново) за правилно звукоизвличане. За това: Гледал съм в каталози (най-вече американски) специални тапи за музиканти - които изглеждат почти като тези за 50/55 ст. самоче с малка дупчица по средата, която от една страна допуска до тъпанчетата цялата гама от високочестотни звуци (ниските така или иначе не може да ги спре) но с многократно намалено "звуково налягане" мисля че беше термина. На края - какво направих (и сам много доволен) взех че пробих на изолацията на антифоните по една малка дупчица, и понеже е дунапрен отвътре, мушнах по една тесна тръбичка, която да поддържа дупчицата отворена. И сега все едно имам "volime" на антифоните - мога да си местя тръбичката за по силен или по-слаб звук. Антифоните също са доста обемни от вътре и мога под тях да си слагам слушалките и да си слушам и да си свиря до насита без това да ми тормози слуха. Надявам се, че това ще помогне на някого. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Февруари 22, 2005 Автор Отговорено Февруари 22, 2005 (Редактирано) Бе я кажи де е тоя Бриколаж-аз се заинтересувах...Колко си ги взе тия антифони....Мене доста ввреме ме цериха с допотопния,но ефикасен антибиотик Гентамицин и слуха ми дали от тупаните ,дали от него(*доказано токсичен е за слуховия нерв) ,не е много в ред и доста се интересувам от тая тема Още повече че си мечтая да слушам някое парче и да си го тропам междувременно Редактирано Февруари 22, 2005 от Red_Bull_Dog Цитирай
Recommended Posts