YtseJam Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Не мисля, че ако използваш прилични затворени слушалки, ще трябва да цепиш това, което се чува в тях, за да надсвири барабаните, поне при мен не е така, пускам си метронома или музиката на съвсем прилично ниво. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Аве хора, това отнася ли се за китаристи? Щото най-вероятно да, ама аз да си питам. И тия слушалки дето говорите не са ли "музикантски слушалки" дето са по 70 лева? И верно вземете да отговорите на The Crow, че горкия три еднакви поста и никой нищо не казва. Пък и на мен ми е интересно за слушалките... Цитирай
Spaz Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Абе я да ви питам така между другото -вие като полагате тупаните слагате ли си нещо на ушляците да не оглушавате или...не ви пука .....Аз щото като потропам 40-50 минути и като поспра все едно съм на излет под някой водопад,а в Щатите съм гледал хората културно си слагат специални протектори,а аз понеже си нямам такива слагам едни големи слушалки 4е от един даскал по барабани чух че с времето се преебава много слуха....има нещо верно май.... Винаги 'работя' с антифони. Като свирех масово де. Са като си свиря веднъж в месеца на истински кит (не въображаемия) си бацкам без наушници. п.с. въображаемия е много точен в тва отношение. Снощи ми се присвири и си изсвирих Honur Thy Father на Dream Theater и изобщо не събудих квартала ... :green: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Винаги 'работя' с антифони. Като свирех масово де. Са като си свиря веднъж в месеца на истински кит (не въображаемия) си бацкам без наушници. п.с. въображаемия е много точен в тва отношение. Снощи ми се присвири и си изсвирих Honur Thy Father на Dream Theater и изобщо не събудих квартала ... :green: Аве, да ти кажа, по едно време и аз имах една въображаема китарка, която беше много добра. Трябва да видя къде съм я захвърлил и да земем една група да направим Цитирай
The Crow Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Винаги 'работя' с антифони. Като свирех масово де. Са като си свиря веднъж в месеца на истински кит (не въображаемия) си бацкам без наушници. п.с. въображаемия е много точен в тва отношение. Снощи ми се присвири и си изсвирих Honur Thy Father на Dream Theater и изобщо не събудих квартала ... :green: Аве, да ти кажа, по едно време и аз имах една въображаема китарка, която беше много добра. Трябва да видя къде съм я захвърлил и да земем една група да направим хахаха Цитирай
The Crow Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Не мисля, че ако използваш прилични затворени слушалки, ще трябва да цепиш това, което се чува в тях, за да надсвири барабаните, поне при мен не е така, пускам си метронома или музиката на съвсем прилично ниво. Значи за нормални слушалки ли става въпрос ,защото ако за тях става въпрос в нас имам едни доста големи ,който обхващат цялото ухо и са доста удобни та дори са безжични Цитирай
Spaz Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Винаги 'работя' с антифони. Като свирех масово де. Са като си свиря веднъж в месеца на истински кит (не въображаемия) си бацкам без наушници. п.с. въображаемия е много точен в тва отношение. Снощи ми се присвири и си изсвирих Honur Thy Father на Dream Theater и изобщо не събудих квартала ... :green: Аве, да ти кажа, по едно време и аз имах една въображаема китарка, която беше много добра. Трябва да видя къде съм я захвърлил и да земем една група да направим ми мое принципно. Трябва да видиме някой с въображаем бас и да правиме Motorhead. Аз ги знам тия. Слушал съм 1-2 песни... един вид всичките съм им слушал ... Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 ХАХАХА виждам че темата не ви е толкова скучна та искам да кажа още 1-2 неща...Пьрво долкото си спомням от изпита ми по уши ,нос ,гърло има един миниатиурен мускул( m.Stapedius )който се намира в средното ухо и фунцията му е при много силен шум да настроива слуховите костици на режим в който не ти гърми нервната система....При парализа на лицевия нерв-много 4есто при простуди се уврежда въпросния мускул и това води до хиперакузизи-състояние при което силните звуци се възприемат постоянно едно високо ниво и на човек хич не му е кеф....Така че драги металисти не ходете с мокра коса по студеното време за да не ви се такова.....таковата)) Другото-в USA гледах един фен адвокат как беше обзавел на дечицата си една репетиционна или по-скоро студио за свирене и там бяха с най-обикновенни меки слушалки които оба4е перфектно заглушаваха звука....А искам да питам Ytse Jam какъв метроном ползва щото аз имам само един акустичен и той е за пиано,а аз искам един за слушалки да си намеря отнякъде... Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 My bad folks-за да съм точен в терминологията -състоянието се нарича хиперакузис Not that really matters,but.... Цитирай
evans Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 сестра ми ми разправиа 4е викам сигорно сум глух ве4е 10 години свириа на барабани Цитирай
kaloian Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 пробвал сам да слагам специални тапи за уши смачкваш ги и ги поставяш в ухото а те заемат формата на мидата, но честно да ви кажа не сам привърженик на такива пенизи. Свиря без всякакви " филтри" и според ме е по добре Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 И според мен тапите заглушават прекалено много. Затова съм привърженик на слушалки, които изолират, но не много. т.е. хем си чуваш барабаните прилично слабо, хем чуваш това, което си си пуснал в слушалките (или метроном, или музика някаква). Цитирай
kaloian Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 слушалки слагам ако трябва да слушам метроном - само.Иначе-нищо.Пък дано да не изгубя слуха си ."Изкуството иска жертви Цитирай
The Crow Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 хех ти се базикай ама тва си е сериозна работа на мен някой като ми говори нещо и аз му отговарям -ааа? мани страшна работа Цитирай
Topsun Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 на мен обикновенно след свирене или репетиция са ми много зле,щот винаги съм до барабаниста и обикновенно няколко часа след това яко давам заето Цитирай
Recommended Posts