Drago91 Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Здравейте! Искам да си купя бас, обаче до сега съм свирил само на китара и не разбирам много от басове. Искам да попитам кой от басовете е що годе подходящ като за първи и ако някой от вас е пробвал даден или знае повечко би ли ми казал кой от басовете става (ако изобщо някой от тях става) за свирене live. Някакви семпли концертчета, alternative rock, някакви кавърчета от рода на Limp Bizkit, A Perfect Circle... В общи линии перифразирано от по-горе (извинявам се че не мога да се изразявам като хората) - най-вероятно всички басове стават като за първи, идеята ми е някой от тях става ли за свирене live? И линкове към басовете, за които говоря: Maxtone EG-1320BK Stagg BC302-BK Cort Action-BK Stagg BC300 A/BK Благодаря ви предварително!
IgniteAll Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 Има тонове изписана информация за ниските класове инструменти в този подфорум. Моля прочети темите назад в този раздел и онази, която е пинната като информативна тема.
Recommended Posts