Jump to content
Българският форум за музиканти

Струва ли си Епифон Лес Пол 100


ChoSno

Recommended Posts

Извинявам се ако се повтарям или дублирам дадената тема, но искам да попитам дали си струва тази китара

http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=4635&category_id=33&keyword=epiphone+les+paul

знам, че не е кой знае какво, но за първа китара добре ли е не е ли добре :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога и на кирилица мога и на японски ако потрябва!Не искам кавги, извинявам се за латиницата и да мога да се оправям с гугъл! Там са дадени мнения за 200 вида епифон, но точно за този са много малко и исках да разбера дали има такива, които са имали такава китара или някога са виждали, използвали и темподобни.Интересувам се от тяхното мнение и какво те мислят за самата китара искам да чуя мнението на много по-опитни китаристи от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да.Корта поне е set-in ,което би трябвало да дава по-добър sustain.Гледах страницата на Корт и забелязах че серията е всъщност CR-Classic Rock.http://www.cortguitars.com/_webapp_3832384/CR250

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сет нека не дава повече състейн, защото лепилото не провежда вибрациите между грифа и тялото по този начин, по който нек-тру и болт он-ите го правят. Състейна на Лес Пола зависи от комбинацията качествено дърво + адаптерите. Да не се залъгваме, че някакъв си Корт ще държи някой тон по 10 секунди...

Още повече, сет нека няма да осигури по-добър достъп до горните прагчета, защото "петата" започва от 16то прагче. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Сет нека не дава повече състейн, защото лепилото не провежда вибрациите между грифа и тялото по този начин, по който нек-тру и болт он-ите го правят.

Бих искал да попитам/би ми било интересно да знам/науча, по кой начин го прави лепилото, след като не е по ''този начин'' ?

 

Състейна на Лес Пола зависи от комбинацията качествено дърво + адаптерите.

 

Също така бих желал да знам, значи ли това, че за другите два вида (нек-тру и болт он-ите)

не важи горната ''мисъл''?

И още: Каква е конструктивната разлика между двата Лес Пол-а, като изключим, че единия е със залепен гриф, а другия не е и как това ще повлияе върху достъпа до горните прагове?

 

 

 

пп Много ме кефят такива изказвания, където има много написано, а нищо казано... :wallbash:

Редактирано от EAmechaniX
  • Like 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.