Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Извинявам се ако се повтарям или дублирам дадената тема, но искам да попитам дали си струва тази китара

http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=4635&category_id=33&keyword=epiphone+les+paul

знам, че не е кой знае какво, но за първа китара добре ли е не е ли добре :?

Отговорено

Като за първа китара е СУПЕР !

Само някой ако е пазарувал от този сайт да сподели има ли проблеми със пазаруването от него?

• Like 1
Отговорено

Мога и на кирилица мога и на японски ако потрябва!Не искам кавги, извинявам се за латиницата и да мога да се оправям с гугъл! Там са дадени мнения за 200 вида епифон, но точно за този са много малко и исках да разбера дали има такива, които са имали такава китара или някога са виждали, използвали и темподобни.Интересувам се от тяхното мнение и какво те мислят за самата китара искам да чуя мнението на много по-опитни китаристи от мен.

Отговорено

Това беще другата ми опция :) мерси :) Може ли да ми кажете каква е разликата в двете китари :?

Отговорено

"Корта" можеш да отидеш в "Динакорд" на Гара Искър , и ще можеш да го пробваш на място,а "Епифона" го поръчваш онлайн. :punk_guitar:

Отговорено

Да.Корта поне е set-in ,което би трябвало да дава по-добър sustain.Гледах страницата на Корт и забелязах че серията е всъщност CR-Classic Rock.http://www.cortguitars.com/_webapp_3832384/CR250

Отговорено

Сет нека не дава повече състейн, защото лепилото не провежда вибрациите между грифа и тялото по този начин, по който нек-тру и болт он-ите го правят. Състейна на Лес Пола зависи от комбинацията качествено дърво + адаптерите. Да не се залъгваме, че някакъв си Корт ще държи някой тон по 10 секунди...

Още повече, сет нека няма да осигури по-добър достъп до горните прагчета, защото "петата" започва от 16то прагче. :D

Отговорено (Редактирано)

Сет нека не дава повече състейн, защото лепилото не провежда вибрациите между грифа и тялото по този начин, по който нек-тру и болт он-ите го правят.

Бих искал да попитам/би ми било интересно да знам/науча, по кой начин го прави лепилото, след като не е по ''този начин'' ?

Състейна на Лес Пола зависи от комбинацията качествено дърво + адаптерите.

Също така бих желал да знам, значи ли това, че за другите два вида (нек-тру и болт он-ите)

не важи горната ''мисъл''?

И още: Каква е конструктивната разлика между двата Лес Пол-а, като изключим, че единия е със залепен гриф, а другия не е и как това ще повлияе върху достъпа до горните прагове?

пп Много ме кефят такива изказвания, където има много написано, а нищо казано... :wallbash:

Редактирано от EAmechaniX
  • Like 4
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.