ChoSno Публикувано Юни 15, 2011 Публикувано Юни 15, 2011 Извинявам се ако се повтарям или дублирам дадената тема, но искам да попитам дали си струва тази китара http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=4635&category_id=33&keyword=epiphone+les+paul знам, че не е кой знае какво, но за първа китара добре ли е не е ли добре :?
iliev.p Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Като за първа китара е СУПЕР ! Само някой ако е пазарувал от този сайт да сподели има ли проблеми със пазаруването от него? 1
ChoSno Отговорено Юни 15, 2011 Автор Отговорено Юни 15, 2011 Мога и на кирилица мога и на японски ако потрябва!Не искам кавги, извинявам се за латиницата и да мога да се оправям с гугъл! Там са дадени мнения за 200 вида епифон, но точно за този са много малко и исках да разбера дали има такива, които са имали такава китара или някога са виждали, използвали и темподобни.Интересувам се от тяхното мнение и какво те мислят за самата китара искам да чуя мнението на много по-опитни китаристи от мен.
ivcho92 Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 За тези пари по-добре да си вземеш тази китара My link 1
ChoSno Отговорено Юни 16, 2011 Автор Отговорено Юни 16, 2011 Това беще другата ми опция мерси Може ли да ми кажете каква е разликата в двете китари :?
iliev.p Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 "Корта" можеш да отидеш в "Динакорд" на Гара Искър , и ще можеш да го пробваш на място,а "Епифона" го поръчваш онлайн.
Yo The Real Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 ...Което значи ли задължително, че Корта е по-добрия избор?
81.slash Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 Да.Корта поне е set-in ,което би трябвало да дава по-добър sustain.Гледах страницата на Корт и забелязах че серията е всъщност CR-Classic Rock.http://www.cortguitars.com/_webapp_3832384/CR250
Lord Shredulous Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 Сет нека не дава повече състейн, защото лепилото не провежда вибрациите между грифа и тялото по този начин, по който нек-тру и болт он-ите го правят. Състейна на Лес Пола зависи от комбинацията качествено дърво + адаптерите. Да не се залъгваме, че някакъв си Корт ще държи някой тон по 10 секунди... Още повече, сет нека няма да осигури по-добър достъп до горните прагчета, защото "петата" започва от 16то прагче.
EAmechaniX Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 (Редактирано) На 17.06.2011 г. at 4:13, Lord Shredulous написа: Сет нека не дава повече състейн, защото лепилото не провежда вибрациите между грифа и тялото по този начин, по който нек-тру и болт он-ите го правят. Бих искал да попитам/би ми било интересно да знам/науча, по кой начин го прави лепилото, след като не е по ''този начин'' ? Цитат Състейна на Лес Пола зависи от комбинацията качествено дърво + адаптерите. Също така бих желал да знам, значи ли това, че за другите два вида (нек-тру и болт он-ите) не важи горната ''мисъл''? И още: Каква е конструктивната разлика между двата Лес Пол-а, като изключим, че единия е със залепен гриф, а другия не е и как това ще повлияе върху достъпа до горните прагове? пп Много ме кефят такива изказвания, където има много написано, а нищо казано... Редактирано Юни 17, 2011 от EAmechaniX 4
Recommended Posts