miro2bg Публикувано Юни 15, 2011 Share Публикувано Юни 15, 2011 Доживяхме! Идва! На 9 октомври - ще открие зала Арена! Линк 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordaniy Отговорено Юни 15, 2011 Share Отговорено Юни 15, 2011 Да не бързаме да се радваме, че той преди години пак така идваше в София, ама накрая (Познайте!) организаторите оакаха нещата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Юни 15, 2011 Автор Share Отговорено Юни 15, 2011 И аз това си повтарям, обаче не ме свърта на едно място откато прочетох новината Дано да е истина. Засега в официалния му сайт няма нищо по случая... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Юни 15, 2011 Share Отговорено Юни 15, 2011 а дано! не вярвам много на БГ промоутъри, но ако доведат маестрото...ухааа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WenzelWeck Отговорено Юни 15, 2011 Share Отговорено Юни 15, 2011 ..Те ще бъдат на цени от 40 до 100 лева.. Като гледам могат да се хванат и някакви евтини билети даже.. Дано дойде!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Юни 16, 2011 Share Отговорено Юни 16, 2011 Гледах му на ДВД един от концертите в Египет и ми се стори, че почти всичко е на запис, това малко ме притеснява, защото само за лазерното шоу не ми се ходи честно казано, ако има някой по-запознат да сподели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordaniy Отговорено Юни 16, 2011 Share Отговорено Юни 16, 2011 Аз пък миналата година го гледах наживо в Солун и хич не останах с някакви подобни впечатления... Ето я информацията и от официалния организатор на събитието: http://www.sme.bg/news.php?NewsID=279 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Юни 16, 2011 Share Отговорено Юни 16, 2011 Дано си прав, ще му гледам някое по-скорошно шоу и ако имам парички, ще гледам да отида Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WenzelWeck Отговорено Юни 16, 2011 Share Отговорено Юни 16, 2011 Съмнява ме да е само на запис, но и така бих отишла, страшни лайв-ове има!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Юни 16, 2011 Автор Share Отговорено Юни 16, 2011 (Редактирано) Вече свири на живо. Което понякога може да е доста... проблематично! http://www.youtube.com/watch?v=zJVv4rtJReQ Редактирано Юни 16, 2011 от miro2bg 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Юни 17, 2011 Share Отговорено Юни 17, 2011 Хехехехехе, много яко, случват се такива неща, но истинското си е истинско. Може да има някакви подложки, въпросът е все пак да се чува и нещо на живо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgimalinov Отговорено Юни 23, 2011 Share Отговорено Юни 23, 2011 Новината определено ме зарадва, ако наистина дойде шоуто ще е незабравимо! Стискам палци и на краката, но естествено ще трябва да се ходи до София... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Юни 23, 2011 Share Отговорено Юни 23, 2011 Вече свири на живо. Което понякога може да е доста... проблематично!ей затова да живеят цифровите машинки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Юни 25, 2011 Автор Share Отговорено Юни 25, 2011 Идвааааа!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FRIEDRICH Отговорено Юли 1, 2011 Share Отговорено Юли 1, 2011 live 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts