Self-Sacrifice Публикувано Април 26, 2006 Публикувано Април 26, 2006 Какво ви е мнението за този бас :think: Ibanez srx300 И ако искам да си го купя как може да стане, защото съм чувал че не внасят в България? Благодаря ви Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Музикален център Икономов са официални вносители на Ибанец , там трябва да видиш . Цитирай
KAE Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 (Редактирано) Пак ще напомня за надписа до лупата горе вдясно на страницата, където пише "Търсене". Иначе тука може да ти отговорят на гатанката колко струва, но може и да не ти отговорят (както не отговориха и на мое запитване преди два дни). За сметка на това, обаче, тук рязко ще ти стане ясно за кво иде реч. Прекалено рязко бих казал. SRX серията е предимно за рок и яко метал. А, гледам ,че докато съм писал RockMan2005 ме е изпреварил. Редактирано Април 26, 2006 от MDFk Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 Мерси за линкчетата, ами дали няма да ми излене по тънко от чужбина :wall: :wall: трува ми се по далавера Цитирай
KAE Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Мерси за линкчетата, ами дали няма да ми излене по тънко от чужбина :wall: :wall: трува ми се по далавера Винаги е по-далавера от чужбина, мамка му... Ако имаш късмета някой да ти внесе, изобщо не се замисляй. Успех ти желая! Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 Мерси за линкчетата, ами дали няма да ми излене по тънко от чужбина :wall: :wall: трува ми се по далавера Винаги е по-далавера от чужбина, мамка му... Ако имаш късмета някой да ти внесе, изобщо не се замисляй. Успех ти желая! Мерси много и аз си мисля че е по далавера от чужбина трябва да вида Цитирай
Fenderous Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Какво ви е мнението за този бас :think: Ibanez srx300 Каквото и да е мнението ми /ни/ ти вече си решил и трудно ще бъдеш разколебан. Затова действай! Това е. Аз лично съм привърженик на Фендер, Фодера и Алембик. Успех с Ibanez-а srx300!!! Поздрави, Цитирай
berserker Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Задължително драсни един мейл на Икономов и помоли да ти изпратят ценова листа.Аз така направих,понеже също имам намерение да си пазаря нещо от там.Последния път,когато сравнявах цените,във visiarts беше от 300 до 500 лв. по-скъпо. Цитирай
KAE Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 друго не знам, ама адаптерите с тея огромни точки са супер грозни. Няма ли същия, само че адаптерите да са с цели капачки?? Звука все пак идва от тия "точки". На безточковите модели звучеца е малко по-друг и с по-малко ниво. Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Така както се виждат "точките" е много по яко според мен.Придава голяма красота А за цените от Визиартс много скъпо излиза.Ся чакам ценовата листа на Икономов . Много ви благодаря за инфото Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 (Редактирано) Почти няма разлика във цените между visiarts и Музикален център Икономов,във visiarts струва 960лв. а при Икономов 710лв. хахахах Редактирано Май 2, 2006 от Self-Sacrifice Цитирай
Recommended Posts