Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Пак ще напомня за надписа до лупата горе вдясно на страницата, където пише "Търсене".

Иначе тука може да ти отговорят на гатанката колко струва, но може и да не ти отговорят (както не отговориха и на мое запитване преди два дни). За сметка на това, обаче, тук рязко ще ти стане ясно за кво иде реч. Прекалено рязко бих казал. :)

SRX серията е предимно за рок и яко метал.

А, гледам ,че докато съм писал RockMan2005 ме е изпреварил.

Редактирано от MDFk
Отговорено
Мерси за линкчетата, ами дали няма да ми излене по тънко от чужбина :wall: :wall:

трува ми се по далавера :)

Винаги е по-далавера от чужбина, мамка му... Ако имаш късмета някой да ти внесе, изобщо не се замисляй. Успех ти желая!

Отговорено
Мерси за линкчетата, ами  дали няма да ми излене по тънко от чужбина :wall:  :wall:

трува ми се по далавера :)

Винаги е по-далавера от чужбина, мамка му... Ако имаш късмета някой да ти внесе, изобщо не се замисляй. Успех ти желая!

Мерси много :) и аз си мисля че е по далавера от чужбина трябва да вида :)

Отговорено
Какво ви е мнението за този бас :think:

srx300bbl.jpg

Ibanez srx300

Каквото и да е мнението ми /ни/ ти вече си решил и трудно ще бъдеш разколебан. Затова действай! Това е. Аз лично съм привърженик на Фендер, Фодера и Алембик.

Успех с Ibanez-а srx300!!!

Поздрави, ;)

Отговорено

Задължително драсни един мейл на Икономов и помоли да ти изпратят ценова листа.Аз така направих,понеже също имам намерение да си пазаря нещо от там.Последния път,когато сравнявах цените,във visiarts беше от 300 до 500 лв. по-скъпо.

Отговорено
друго не знам, ама адаптерите с тея огромни точки са супер грозни. Няма ли същия, само че адаптерите да са с цели капачки??

Звука все пак идва от тия "точки". На безточковите модели звучеца е малко по-друг и с по-малко ниво.

Отговорено

Така както се виждат "точките" е много по яко според мен.Придава голяма красота <_<:rolleyes: А за цените от Визиартс много скъпо излиза.Ся чакам ценовата листа на Икономов ;) .

Много ви благодаря за инфото <_<

Отговорено (Редактирано)

Почти няма разлика във цените между visiarts и Музикален център Икономов,във visiarts струва 960лв. а при Икономов 710лв. хахахах ;);):rolleyes::unsure::o:D

Редактирано от Self-Sacrifice