Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

сигурно се повтарям с много други теми,но аз ли4но не намерих в търса4ката това,което търся,за това се обръщам към вас.търся си програма 4рез,която да въизпроизведа разли4ни ефекти.искам да си вържа китарата към компа и да използвам тази програма като процесор с педал все едно ,ако ме разбирате.

благодаря на вси4ки,които са се заинтересували от молбата ми! :)

Отговорено

Ако съм те разбрал правилно - искаш да контролираш компа с външен педал . Ако е това което питаш - трябва ти MIDI Foot Controller (някакъв , който има Expansion Pedal) . Ако имаш ефективен спонсон - Behringer MIDI Foot Controller FCB1010 е едно чудесно решение , ама струва колкото един процесор с педал ...

Отговорено
Ако съм те разбрал правилно - искаш да контролираш компа с външен педал . Ако е това което питаш - трябва ти MIDI Foot Controller (някакъв , който има Expansion Pedal) . Ако имаш ефективен спонсон - Behringer MIDI Foot Controller FCB1010 е едно чудесно решение , ама струва колкото един процесор с педал ...

и за това питах,но главно въпросът ми е за програмка която по време на моето свирене с китарата да си управлявам ефектите,тоест свиря си аз нещо с китарата,която ми е вързана към компа посредством кабел със специялен накрайник ,за да влезе на мястото за малък накрайник към компа,и докато аз си свира да мога да управлявам звука , който излиза от колоните ми.направо искам да си заместа усилвателя с колконите ми,който са вързани към компа и да заместа кра4ният педал с некви мулти ефекти(така да се каже),да си управлявам ефектите от тази програма.

Отговорено

:wow: Ти или не си формулира ясно въпроса , или аз нещо ... Искаш процесора ти да управлява ефектите на компа ? За къв чеп ти е тогава процесора ? Или искаш и още ... Ако искаш още - трябва отделен контролер ...

Отговорено

Този път не се заяждам !

Тази тема , която си посочил не отговаря на въпроса му ... А въпроса му е "Мога ли с процесора си да управлявам и ефектите на компа ?"

Отговорено

Напротив, точно тази тема отговаря на въпроса му. Човека иска да ползва компютъра си като процесор, просто го е обяснил много объркано.

"А въпроса му е "Мога ли с процесора си да управлявам и ефектите на компа ?"

Не му е това въпроса, прочети пак <_<

Отговорено
искам да си вържа китарата към компа и да използвам тази програма като процесор с педал все едно ,ако ме разбирате.

Това как го разбираш ... не знам .

Отговорено

Разбирам, че от двете му обяснения, ти цитираш първото, защото е по-близо до това, което си мислиш.

Човекът иска да ползва програма като процесор.

Ето, във втория му пост е казано по-подробно:

искам да си заместа усилвателя с колконите ми,коИто са вързани към компа и да заместа кра4ният педал с некви мулти ефекти(така да се каже),да си управлявам ефектите от тази програма.

това, че иска да си "управлява ефектите" от програмата, не значи, че иска да ги управлява в реално време, докато свири (за което ще трябва педал)

Отговорено
Разбирам, че от двете му обяснения, ти цитираш първото, защото е по-близо до това, което си мислиш.

Човекът иска да ползва програма като процесор.

Ето, във втория му пост е казано по-подробно:

искам да си заместа усилвателя с колконите ми,коИто са вързани към компа и да заместа кра4ният педал с некви мулти ефекти(така да се каже),да си управлявам ефектите от тази програма.

това, че иска да си "управлява ефектите" от програмата, не значи, че иска да ги управлява в реално време, докато свири (за което ще трябва педал)

Ехм ... Схванах . Еми аз го разбирам в реално време . Нищо . 10x

Отговорено

да де ама за си търса то4но програма, с която в реално време да си управлявам ефектите към нея,за да мога докато си свиря да мога да сменям ефектите към програмата 4рез мишката или клавиатура.гледах предложения в някои теми, но от там не мога да изтегля нищо от това, което хората са предложили(не знам защо). ако вие знаете някоя програма за ефекти,на кято можете да сменяте ефектите докато си свирите((а не като soundforge- не ,4е имам нещо против тази програма,просто давам пример. но при нея първо трябва да запишеш нещо и 4ак тогава можеш да го обработваш)) моля напишете я.

Отговорено (Редактирано)
но от там не мога да изтегля нищо от това, което хората са предложили(не знам защо)

За това виж ТУК

Иначе за "4рез мишката или клавиатура" примерно става Guitar Rig .

Как става това виж тук

Редактирано от RockMan