whitegoat Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 (Редактирано) Мисля да си взема CORT B4,другата седмица ще ходя да го пробвам.На външен вид доста ме кефи,пък и чета доста хубави неща тоя бас.Но ме притесняват няколко неща(сигурно нормално,при положение,че това ми е втори бас,а първия го взех втора употреба за 200 лева напълно раздрънкан,и сега гледам да не се набутам отново).Добър ли е баса в дългосрочен план?В смисъл,дали след 4-5 години,ако още е в мен,ще имам някакви проблеми?И още нещо,бива ли я активната електроника,мога ли да си играя с тона,щото си мисля,че в магазина като отида ще ми го пуснат през някой Маршал за 5 хиляди лева,и няма да мога да преценя реално как ще е при мен и по участия,където ще ме бутнат централно,или в някое лайняно кубе. CORT B4-OPM Редактирано Юни 12, 2011 от whitegoat 1
yordaniy Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 (Редактирано) Веднъж имах близка среща от третия вид с такъв бас (само че 5-ца). Мога само да кажа, че най-малкото трябва да пазиш и да полагаш грижи за тялото, тъй като няма покритие и лесно се драска (например, с перце, докато дъниш "Refuse/Resist" ). За звука нищо не мога да кажа - това винаги е предмет на личен вкус и избор. Като цяло се смята, че за парите си това е един доста добър инструмент. Редактирано Юни 12, 2011 от yordaniy
golfabitch Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Според мен отиди в магазина и го пробвай.А това дали ще държи 4-5 години си е въпрос на поддръжка и дали си пазиш инструмента.Аз имам Cort GB 34,неговата електроника е с 2 бандов еквалайзер и могат да се направят хубави настройки.Предполагам,че този с 3 бандовия ще е по-добре.
whitegoat Отговорено Юни 14, 2011 Автор Отговорено Юни 14, 2011 Щях да ходя в musciworld,но ми казаха,че в момента го нямат в наличност тоя бас,та някой да знае случайно по Стара Загора,Хасково,Пловдив къде мога да намеря друг магазин,където има кортове?Че много ще ме е яд да се разходя,а да не пробвам точно китарата,която исках.
Такинса Отговорено Юни 14, 2011 Отговорено Юни 14, 2011 Щях да ходя в musciworld,но ми казаха,че в момента го нямат в наличност тоя бас,та някой да знае случайно по Стара Загора,Хасково,Пловдив къде мога да намеря друг магазин,където има кортове?Че много ще ме е яд да се разходя,а да не пробвам точно китарата,която исках. Преди няколко месеца като бях в Пловдив преди един концерт и направих една обиколка по магазините . В магазина на центъра до хотел "Тримонциум" имаше такъв модел . За съжаление обаче магазинът не беше на никоя от по-големите вериги за музикални инструменти , а на местни хора ,така че не мога да ти дам никакви координати . Някой от колегите от Пловдив може да те упъти точно кой магазин е . Иначе баса , мисля че си заслужава парите и обажда много добре . Навремето в "Динакорд" пробвах такъв . Аз имам C5H и съм доста доволен от него , скоро обаче мога да го пусна за продажба , ако интересуваш драсни едно ЛС . Поздрави
Recommended Posts