Lord Shredulous Публикувано Юни 11, 2011 Публикувано Юни 11, 2011 ЦЪК Натъкнах се случайно на това и изглежда доста интересно. Първото, което помислих: Ебаси якото! Второто, след известно време: Е аз като сменям струните на тремолото на Джаксъна вместо да отрязвам крайчетата на струните, ги "отчупвам" като ги огъвам в двете посоки. При дайв и пул-ъп няма ли по същия начин да се отчупи топчето на струната? Третото: Абе яко е! Но пък е по-добре замислен от Floyd Rose SpeedLoader-a. Е, как ви се струва? Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Това не е нещо ново. Даже се продаваше и тук в магазина, чието име не трябва да споменаваме. Имах го на една моя китара Lag Rockline, но смених седлата със стандартни, за да имам двойно заключване. 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 11, 2011 Автор Отговорено Юни 11, 2011 (Редактирано) В магазина, който не трябва да споменаваме вече имат единствено един вид ключове и се стремя да не ходя там откакто смениха персонала. Иначе какво, правеше ли някакви проблеми преди да смениш седлата? Редактирано Юни 11, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 (Редактирано) Аз говоря в минало време, а иначе и аз избягвам да ходя там. Не съм забелязал да разстройва, но веднага след покупката на китарата смених седлата защото исках двойно заключване, за по-голяма сигурност. Редактирано Юни 11, 2011 от DILETANT 1 Цитирай
Recommended Posts