DeathZone Публикувано Януари 5, 2005 Публикувано Януари 5, 2005 Реших да постна тази песен макар че текста и още не е довършен защото много рядко се постват песнички .... Записахме я с Фичо и Калчо някои ги познават тук за тва им пиша имената.Малко е любовна но надявам се тва не е проблем. Сякаш в Приказка!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Записвахме го у нас.Барабаните са МИДИ отвсякъде, а иначе вокала , баса и китарата са записвани през ефекта ми.Днес се пробвах да я мастерирам (демек да я пооправям нещо) та за тва реших да я постна , съзнавайки че е доста сладникава песничка ... ама така или иначе и се радвам.Точно тва ми е проблема на мене ми се струва че не мога да мисля такива песни ... дето да се харесват на всички , да кажем като Д2 например.Така че ако не ви хареса не си мълчете а ми кажете къде бъркам според вас.Какво трябва да промения ... аранжимент ли , .... изпълнение ли ... циалостаната идея ли ........ ако някой прояви желание може да ми каже....Е не ме разбирайте че искам да правя комерсиални бози ... аз все пак си харесвам моите песни ,тази просто е в по лек стил...... пък май в повечето случай ме тегли към по бруталната музика. Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 И тази е станала много добре..поне на мен ми харесва...и барабаните са сносни...Горките студия... май остават без клиенти :green: Малко томчетата са дървени ама не е проблем...И аз изтипосвам подобни неща ама май съм по-злр защото с мидитата сме скарани нещо...Хареава ми при теб саунда..при мен се получава по жужащо...някак си Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Трябва да си призная че благодарение на ефкта си за китара всичко става много по лесно за записване.Много съм доволен от него , макар че покрай нова година щях да го продам за малко щото ми трябваха пари.Е радвам се че не се наложи в крайна сметка да се разделя с него.Вокалите ги записвахме с едно АKG-D60s супер дървен ама с обработка става.Аааа забравих да кажа че почти винаги за вокалите ползвам Arual Activato от пакета DSP-FX.Супер е!!! Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 И аз записвам директно през китарен процесор Digitech Rpx400..по USB Ама се се пазя от много ефекти, та ми звучи по сухо... Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Оооо ми чувал съм много хубави неща за този модел.... .. аз имах едно време RP7 Valve .... много години ми беше верен ... звука беше як а и в онея години бичех само яко Trash ..... Digitech е яка фирма ........Много ми се иска да го чуя как звучи твоя .... ако имаш нещо готово ми се иска да го чуя или ако знаеш някой тука да е записвал с новите модели на Digitech ми кажи Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Да имам готови неща ама в момента чакам да се регистрирам във фрее.датаком.бг защото всички фрее-та са ги изпозатворили нещо... Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Ниама зор когато може само треа да има жици Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Има,има ..дявол го взел милсех че съм първия открил якия домашен саунд..ама гледам сте ме изпреварили вече и сте по-напред хехе :green: Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Да бе да аз за мене не претендирам.Ше си помагаме взаимно то тва е идеята. Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 пък май в повечето случай ме тегли към по бруталната музика. Лошо няма отдава ти се . Не че тази песничка не кефи. Цитирай
Rust Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 идеална песничка все едно съм си пуснал радио ФМ+ :Р (да се разбира като комплимент ) Цитирай
Delyan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Абе ей сега го чух пак парчето и доста ми хареса. Според мен трябва малко по аранжимента да се поработи. Цитирай
Sieger Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Респект отвсякъде момчета! Много ме кефи Солото пасва идеално според мен! Keep On Цитирай
Recommended Posts