LadySonnet Публикувано Юни 6, 2011 Публикувано Юни 6, 2011 Здравейте, не съм сигурна, че мястото на този пост е точно тук, защото става дума за превод, а не точно за писане на текст за песен, но ще помоля администраторите, ако го счетат за "неправомерен" просто да го преместят. Занимавам се с традиционни преводи повече от 10 години. През последните 5, ми се наложи да превеждам текстове на песни на унгарски изпълнители на английски език, така че да могат да бъдат изпяти по същата музика. Реших, че не е нужно да работя само с чужди изпълнители. Ако някой от Вас проявява интерес към услугата, моля, да ми пише. a_rainywish@yahoo.com Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 6, 2011 Отговорено Юни 6, 2011 Супер! Добре е да оставиш линк или да качиш тук няколко твои текста, за да се види нагледно качеството на работата ти. Успех! 1 Цитирай
LadySonnet Отговорено Юни 6, 2011 Автор Отговорено Юни 6, 2011 Супер! Добре е да оставиш линк или да качиш тук няколко твои текста, за да се види нагледно качеството на работата ти. Успех! Поради факта, че нямам право да разпространявам авторски материал /в случая - музиката/ в публичното пространство, референции и примери мога да изпращам само при поискване по е-мейл. Благодаря Ви! Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 6, 2011 Отговорено Юни 6, 2011 (Редактирано) Преведи някоя народна(или стара градска) песен и отдолу спомени, че народът притежава авторските права върху текста. Редактирано Юни 6, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 7, 2011 Отговорено Юни 7, 2011 абе баш народни, пък и стари градски, не е лесна задача и не е адекватна към ситуацията. наистина добре ще е да представиш пример за своята работа, но естеството му си избери сама Цитирай
Recommended Posts