chopinrock Публикувано Юни 6, 2011 Share Публикувано Юни 6, 2011 Здравейте, имам проблем с тон корекциите и волюма на китарата Използвам адаптери от Fender Highway one - 2 единични и един хъмбъкер. Въпросът мИ е какъв КОНДЕНЗАТОР ( С КАКВА СТОЙНОСТ) трябва да сложа за да не ми се губят басите, когато намалявам от волюма на китарата, защото за момента когато намалявам тона започва да изтънява много сериозно и ме ме кефи като цяло. Ако някои има мнение по въпроса , моля да го сподели!!! Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 6, 2011 Share Отговорено Юни 6, 2011 500 килоомови потенциометри - 47нФ 250 килоомови потенциометри - 22нф Този тон няма отношение към ниските. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 6, 2011 Share Отговорено Юни 6, 2011 Драсни схемата така, както е свързана в момента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chopinrock Отговорено Юни 9, 2011 Автор Share Отговорено Юни 9, 2011 Драсни схемата така, както е свързана в момента. Има един свързан кондензатор между двата тона( Свързани са така, че да имам тон корекции на всичките адаптeри поотделно)На кондензатора пише 2A473K. Има и кондензатор на Волюма - на него пише 1n0kbc0.Тон потенциометрите са 250к.Ами това е. Ако имате решение ви моля да го споделите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 11, 2011 Share Отговорено Юни 11, 2011 Драсни схемата така, както е свързана в момента. Ако имате решение ви моля да го споделите. Сори, ама от твоят разказ не мога да си представя "картинката". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts