Jump to content
Българският форум за музиканти

Какъв софтуер се ползва за такава продукция?


Ex74

Recommended Posts

Здравейте, всеки знае за fuity loops, reason, техните плъгини и т.н., но ми стана интересно, няма ли някакъв стандарт за продукция на такава музика, например:

Имам предвид синтезатори, ефекти и т.н.? Или пак номера може да стане с fl, reason, ама с бая по-добро ухо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво разбираш под "стандарт"? Програма която да е специализирана за създаването точно на подобна музика ли? Не съм се интересувал особено от конкретния стил, но мисля че се правявт песните с кой какъвто DAW software си го кефи и с каквито плъгини си го кефят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав въпрос и много добре се разбира ,но е хубаво по него , да се изкажат по - опитните (които са имали достъп до различни апаратури) дали с така наречената полу професонална апаратура (карта за 200-300 лв. миксер за 250-350 лв. микрофон и колони за по 450-600лв.) може да се изкара саунд ,като големите студия и на световно ниво .. и дали опира до софтуеарни обработка и добър слух или всичко е до скъп хардуер (става въпрос само за компютърна музика и смесване на вокали , без живи инструменти )И ако не може да се достигне това качество , към какво да се насочват за в бъдеще , тези хората , които искат да постигнат качество за голямата сцена и на световно ниво , но с по малко средства .--- споделете - хардуеар , софтуеар , дайте съвети :cheers2:

 

 

 

п.п.

понеже в една друга тема прочетох , че барабани за 10 000$ магат да звучат шит и не скъпи барабани да звучат като за 10 000$ , си задавам въпроса , дали може вокалите записвани , чрез средна класа микрофон ,чрез софтуарна обработка , да звучат като записвани с висок клас микрофон :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този свят е пълен с безумия и едно от тях е че трябва да имаш техника за милиони долара за да постигнеш такъв саунд. Няма такова нещо което само по себе си да направи чудеса, демек нито само от хардуер зависи,нито само от умения , нито само от плъгини. Всичко е комплексно и трябва от всичко по мноооогоо да имаш :greenball: но най-важни мисля,че са уменията. В България има чудесна техника не отстъпваща на тази в Щатите ,но рядко тука може да се направи продукт достатъчно добър колкото там,въпреки че има изключения

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.