Surikat Публикувано Април 24, 2006 Публикувано Април 24, 2006 (Редактирано) Здравейте!Христос возкресе! Искам да ви питам белят ли ви се пръстите?Щото моите се белят и незнам дали е нормално.. Редактирано Април 24, 2006 от Surikat
vovcho Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Нормално е това, ако свириш от скоро или си минал на по-дебели и твърди струни.
Raxus Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Ако спреш да свириш известно време(2-3седмици) и след това отново почнеш,пак ще се обелят.Няма страшно,нормално е,даже бих казал задалжително за един сериозен музикант.
Dilian Nedev Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Както отначало болят пръстите , така и се белят ...
stratocaster Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 витамин Е. отиди на кожен лекар щото това е признак на нещо нередно. говоря ти сериозно
Gee Tee Age Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 те и на мене ми се белят, даце понякога си откъсвам цялата кожичка и ми пораства нова. мене друго ме дразни че пръстите ми са по къси от тия на всичките ми съученици а точно аз реших да ставам китарист. гадно е така някои акорди трудно се хващат. кажите некой велик китарист със къси пръсти да се успокоя
wessy Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 аз в началото имах проблем ама свирих на мн дебели струни мн далеч от грифа (орфейка) а сега дори да не свиря 1-2 седмици нямам проблеми. Даже преди ми бяха загрубяли пръстите. Сега са си напълно нормални и не болят дори след часове тресня така че ще ти мине няа са плашиш
spotlight_kid Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 (Редактирано) крем НИВЕА .. не че им правя реклама но много помага...кожаъа умеква и звукоизвличането е по-добро особено са акустична Редактирано Април 24, 2006 от spotlight_kid
Telerig Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 те и на мене ми се белят, даце понякога си откъсвам цялата кожичка и ми пораства нова. мене друго ме дразни че пръстите ми са по къси от тия на всичките ми съученици а точно аз реших да ставам китарист. гадно е така някои акорди трудно се хващат. кажите некой велик китарист със къси пръсти да се успокоя Malmsteen ми идва на акъла.... :think:
Mecho Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Не е важен размерът, а постановката. Правилна постановка - лесни акорди
Recommended Posts