TONY Публикувано Април 24, 2006 Публикувано Април 24, 2006 макар че както казва автора накрая If you're looking for an answer or even a conclusion here, I haven't got one. ето и статията http://industryclick.com/magazinearticle.a...22139&siteid=15 а отстрани ще прочетете за новия Eventide H8000 Цитирай
niki123bg Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 (Редактирано) Много яка статийка Има две основни нишки в тази статия и едната от тях ме тревожи от доста време - факт е, че музиката е престанала да бъде събитие и е се е превърнала повече в звуков фон. Май доста хора са забелязали този факт и все повече се композира и продуцира бледа и монотонна музика, която човек може да си пусне докато бачка или се разхожда из парка, а не произведения които да бъдат "слушани" с внимание. Интересен е също и анализа по отношение на качеството на възпроизвеждане на реалният звук. Както казва автора, все по-малко хора слушат музика на живо и съответно все повече, това което се продуцира като миксове и мастери започва да се отдалечава от реалният акустичен звук. Всички сме забелязали колко различно звучи на концерт и на студиен запис една група - не става въпрос за коректното изсвирване на партиите или вариациите - става въпрос за звука. За съжаление на мен лично ми звучи в пъти по-добре студийният запис, макар че осъзнавам че той няма много общо с реалността. Редактирано Април 24, 2006 от niki123bg Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Мда, звукът става ...синтетичен. Демек, изкуствен, та скърца между зъбите... Цитирай
Recommended Posts