Viara Ivanova Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 Аааааааа! Добро парче...защо не са намерили да го изпеят певци обаче!!! Абе свършиха ли се певците в България, че някакви "по желание" биват представяни за такива?!?! Борис Солтарийски... все съм си мислила, че не е от певците дето се справят наживо, ама той и в студио е същата мъгла! Отдавна не бях свидетел на такова изкуствено фразиране(на родния му български език!) и нескопосано преминаване от регистър в друг. И това е минало "през" ушите на продуцент/саундинжинер??!?!? Явно очакванията ми за професионализъм и самопреценка сред определени хора свързани с КуКубенд надскачат доста реалността... Някакси не съм очаквала да чуя нещо подобно като ОФИЦИАЛНА версия на песен, с КЛИП!!! на някой, който не е изявен икебанист и не се казва Гошо от Почивка а.к.а ДжиПи... А шоковите удари в женския "вокал" на 2:58 и 3:06 са явното доказателство, че има неща, с които и Мелъдайн не може да се справи. Цитирай
TONY Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Парчето е тъпо, независимо дали е добре изсвирено. Звучи ми изкуствено, изсмукано от пръстите, по заповечед на Щуката. Дългият пак е наредил - "я, тука да направите един хит". Хареса ми обстановката, където се развива действието, накак си небрежна, китарки, усилвателчета... Аксиния - много зле, Борис не чак толкова. Но какво момче беше, а в какво го превръща Слави... Цецко и Годжи добре седят на клипа. 1 Цитирай
Abbath Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 На мен пък ми харесва.Аксиния си пее хубаво за разлика от Борис - много плосък и безцветен глас има горкия...А какво е бил?Освен, че имаше дълга коса какво друго? Цитирай
trendkiller Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Има напредък, успях да слушам към 1 минута преди да ме обземе необяснимото желание да ритам малки кученца. Аксиния става (за забавления). 1 Цитирай
checho Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Ами изпуснал си якото, както Вяра посочи, към 2:55 започва истинският купон За мен горното не е музика, Тони много добре го характеризира - измъчено, сякаш някой ги е накарал да я свършат тази работа. А те не са я свършили... \/ Цитирай
Recommended Posts