Zlatyio Публикувано Април 23, 2006 Share Публикувано Април 23, 2006 Знам че сега половината форум ще се втурне да плюе по марката BEHRINGER но с риск това да се получи ще ви попитам какво мислите за ТУЙ като вариант за нещо евтино което мога да си набавя за инструмента Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Април 24, 2006 Share Отговорено Април 24, 2006 не е лошо. Аз лично предпочитам само главата за бас, пък по-натам си взимаш и колона. Или пък главата и колоната.... Отиди да ги чуеш, в магазина ги има. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Април 24, 2006 Share Отговорено Април 24, 2006 Наистина за парите си е доста прилично кубе. Пробвал съм го, дори миех да го вземам, но после се отказах - заради трудния ремонт в случай на повреда, характерен за Берингер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stalowa_wola Отговорено Април 24, 2006 Share Отговорено Април 24, 2006 A колко пари струва в България? Че те цените нещо се разминават . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Април 24, 2006 Share Отговорено Април 24, 2006 На два концерта съм свирил с такова кубе и ми харесва за парите си(без да си кривя душата)! Силно е, има така...осезаеми ниски, но най-големият проблем е, че вкарва някаква доста странна компресия и следствие от това е изкарването на нереалистичен звук на бас-китарата (излиза доста оцветена), което може би му е и най-Големият проблем! Но ако си те кефи - пазарувай!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Април 24, 2006 Автор Share Отговорено Април 24, 2006 A колко пари струва в България? Че те цените нещо се разминават . В Динакорда го продават за 360 лв или нещо такова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Май 17, 2006 Автор Share Отговорено Май 17, 2006 За да не правя ноеа тема................. абе искам да ви питам какво бихте избрали вие Behringer-a ili Fender rumble 25W общо взето парите са едни и същи за двете . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 фендъра 6те ти е малко слаб...аз бех с едно 30 ватово кубе и ми скъса нервите..а bx600 както казва ессоесс доста компресира и не се знае дали 6те ти хареса тона който 6те извади....помисли добре за6тото по добре вземи бе100 отколкото беринджър 6те зву4и6 доста по истинско поне на мен пове4е ми харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 помисли добре за6тото по добре вземи бе100 отколкото беринджър 6те зву4и6 доста по истинско поне на мен пове4е ми харесва +1. Абсолютно съгласен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 помисли добре за6тото по добре вземи бе100 отколкото беринджър 6те зву4и6 доста по истинско поне на мен пове4е ми харесва +1. Абсолютно съгласен. +2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts