nikos Публикувано Май 23, 2011 Share Публикувано Май 23, 2011 (Редактирано) Здравейте, искам да задам един въпрос на професионалистите, защото аз сам начинаещ и сега едва започвам да се уча на синтезатор, а съм на 27г и малко ми е неудобно на тази възраст. Някой може ли да ми каже дали мога да сменя заводските ритми на Casio CTK-800 и ако може, с каква програма става? Редактирано Май 23, 2011 от CyberGene Много неграмотно мнение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Май 23, 2011 Share Отговорено Май 23, 2011 Не може да се сменя нищо по ритмите и звуците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikos Отговорено Май 23, 2011 Автор Share Отговорено Май 23, 2011 Не може да се сменя нищо по ритмите и звуците. а можели да се сложи хард диск защото има много малко памет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedo pop Отговорено Май 25, 2011 Share Отговорено Май 25, 2011 Не. Но за сметка на всички несъвършенства точно това касио има идеално звучащи хамонд органи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts