ste1977 Публикувано Май 23, 2011 Публикувано Май 23, 2011 Здравейте. От много чудене и търсене,реших да си взема това комбо.Досега си свирих със комбо STAGG 60w. но не ме удоволетворява нещо Ако някой от колегите го е пробвал и има мнение за модела да драсне няколко реда,ще съм му много задължен Благодаря предварително Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 23, 2011 Отговорено Май 23, 2011 Ами, чувал съм го и никак не е зле кубето, НО искам да те питам дали смяташ с тази мощ да свириш само удома, защото ако е така, по-добре не се мятай на нещо от този ранк. Няма да можеш да му усетиш възможностите на кубето в грохота. Ако си решил с това да се катериш на сцена е един от прекрасените варианти на милия ни роден пазар. Цитирай
ste1977 Отговорено Май 23, 2011 Автор Отговорено Май 23, 2011 Благодаря за бързият отговор Идеята ми е да е неотлъчно с мен по родните ни клубове,защото на различни места съм се включвал на различни техники и всеки път звуча различно......Но вече край,решението е взето - Благодаря за мнението на Модератора Сега съм в Алжир , но до 2 мес.се прибирам и го поръчвам.Според мен цената му е доста приемвлива , а и Marshal е просто класика Поздрави на всички Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 23, 2011 Отговорено Май 23, 2011 Е, моят отговор не е краен като компетентност. Имаш доста сериозни опции като конкурентни марки. Всичко зависи какво искаш като звук, какво търсиш и колко можеш да носиш. Цитирай
Recommended Posts