Willoy Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Здравейте от доста години (8 ако трябва да съм точна) се занимавам с оперно пеене. Имах учителка но тя се пенсионира и сега нямам при кого да отида ходих при Чернева в ОДК, но там труднода се наблегне на оперното пеене. Някои може ли да ми предложи учител от Пловдив! Цитирай
Diane Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 Хм, не съм от Пловдив и не съм наясно с възможностите, които се предлагат, но защо не пробваш с някой преподавател от академията? Ако има такава възможност де.. Иначе би трябвало да се намери нещо из обявите в интернет... Цитирай
savov Отговорено Август 12, 2011 Отговорено Август 12, 2011 Ходи ли да потърсиш информация в АМТИИ Пловдив? В академията все ще знаят нещо по въпроса. Може да потърсиш Иван Кабамитов. Познавам се лично с него и знам, че се занимава с майсторски класове в една фондация във вашия град. Не знам на какво ниво си...ти си прецени. Все пак имате даже и държавна опера в Пловдив. Има достатъчно контакти в сайта им. Цитирай
Recommended Posts