ALBIREO Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 фрийкИ идва от freak - изрод(че), щот преди се пишех freak on a leash демек изрод на каишка и така си и свикнах да ме наричат Брей, брей, какво си имаме тук... Успех с барабаните! Цитирай
skatatika Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 фрийкИ идва от freak - изрод(че), щот преди се пишех freak on a leash демек изрод на каишка и така си и свикнах да ме наричат Брей, брей, какво си имаме тук... Успех с барабаните! мерси, мерси Цитирай
bonzo Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Welcome Добре дошла наборке Ша ви замоля да ма простите за глупостта ми в съседния подфорум.Кой да очаква жена във форума,и то барабанистка. Аре успех и като станеш на 26 никой да не може да ти стъпи на малкото пръстче,освен аз де. Цитирай
Mecho Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Скататика - наука за скатаването ... много сладък ник. Поздрави и добре дошла... възхищавам се на жени, които имат куража да се захванат с, на пръв поглед, толкова "мъжки" инструмент. Има много яки жени барабанистки... сещам се за Sheila E. Успех Цитирай
AccesS Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 хелоу, вече официално ни съм идинствена в партията на барабанистките тук Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Добре дошла!!! :hello: ...успех с барабаните Цитирай
skatatika Отговорено Април 28, 2006 Автор Отговорено Април 28, 2006 благодаря на всички за милото посрещане Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Добре дошла, булка, с нова качулка. Опъвай кожите сега, за да не ти опъват бръчките на стари години. :hello: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Здрасти и добре си ни дошла! :hello: Скататика значи, че за всичко се скатава и все някой трябва да я тика. Цитирай
skatatika Отговорено Април 28, 2006 Автор Отговорено Април 28, 2006 Здрасти и добре си ни дошла! :hello: Скататика значи, че за всичко се скатава и все някой трябва да я тика. това ми хареса, и даже май си е така Цитирай
Anakon Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 (Редактирано) ходя на частни уроци при Георги Ангелов ако ти говори нещо Хмм, интересно съвпадение - аз на 16 години проявих интерес и започнах уроци по барабани при....Жоро Ангелов :green: Айде добре дошла в гилдията :hello: Редактирано Април 28, 2006 от Anakon Цитирай
skatatika Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 ходя на частни уроци при Георги Ангелов ако ти говори нещо Хмм, интересно съвпадение - аз на 16 години проявих интерес и започнах уроци по барабани при....Жоро Ангелов :green: Айде добре дошла в гилдията :hello: той човека май на половината барабанисти у тоя форуме преподавал... Цитирай
Recommended Posts