assoass Публикувано Януари 5, 2005 Публикувано Януари 5, 2005 Някой запознат ли е със соловата кариера на този велик китарист и музикант.Аз лично ся доста напредвам с материала и смея да твърдя, че той се превръща в нещо като мой идол,макар и да не съм китарист.Какво ви е мнението за него Цитирай
boogerman Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 страшен е!!! www.vlatkostefanovski.com.mk Цитирай
assoass Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Харесвам го и защото стилът му е доста разнообразен-от народна музика, та до рок и некъф прогресиффф даже.... бтв/ за почитателите на сатриани и ваи и тем подобни-дръпнете си ufo Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Vlatko Stefanovski Trio ot 1995та година е култов албум. Цитирай
TONY Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Vladko Stefanofski е не само жесток китарист и музикант, той е страхотен човек.Водя си лична мейл кореспонденция с него - и той е толкова любезен и отзивчив, че като си помисля за Цветан Недялков каква надувка е само ми става и смешно и жалко за нашия човек.За съжаление Владко е сръбски македенец, иначе щеше да е най добрия български китарист - питал съм го дали не е от българските македонци,но уви. Със сигурност е по напред от нашия Николо Коцев(който по презумция е номер едно в БГ-щото ако някой си мисли друго,просто не е в час - все едно да кажеш че Стоичков не е най великия български футболист, независимо левскар или цесекар си-нека оценяваме хората по постиженията им!). За Владко ,самият Джо Сатриани е казал че е един от най добрите китаристи на планетата. :violin: Когато боговете говорят останалите мълчим!!! Спомням си - беше една вечер и аз си жулеш обичайните арпежи по китарата, и влезе баща ми и казва - Пускай телевизора да видиш истински китарист , а не като тебе!- беше Владко в Шоуто на Слави - резултата - и мойто чене и това на Цветан Недялков(по това което виждах от екрана) бяха паднали до земята!!! а концерта на Владко с Мирослав Тадич(Сърбия) беше незарбавимо изживявани- има си го и на видео и на диск! и двамата ги има в най реномираното китарно списание в света Гитар Плейър -мисля че това е достатъчно Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Аве направо ми стана кофти че не съм го слушал и още повече - гледал. Я кажете скоро ли е бил при Слави, щото ако е бил скоро значи ще го повторят Цитирай
assoass Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 преди около1,5 година некуде Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Чудовище е. Евала му! запознах се с него след концерта му в Бг преди 2 години някъде в НДК, където свиреха и формациите на Т. Спасов и един надут руски пианист (който май се мислеше нещо за Рей Чарлз )... Влатко е невороятно земен като човек и неземен като музикант. Още веднъж: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Някой да има нещо негово? Щото там в дискографията нямах възможност да чуя нищо. Цитирай
boogerman Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Някой да има нещо негово? Щото там в дискографията нямах възможност да чуя нищо. с риск да издразня модераторите... емп*тр*.онл*йн.б*г* леко модерирано от Snowwhite Можеше да използваш РМ,за да му отговориш Цитирай
TONY Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Феникс свържи се с мен - имам и сд и видео Цитирай
boogerman Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Някой да има нещо негово? Щото там в дискографията нямах възможност да чуя нищо. с риск да издразня модераторите... емп*тр*.онл*йн.б*г* леко модерирано от Snowwhite Можеше да използваш РМ,за да му отговориш Снежанке, аз затова го написах на кирилица, а по вапроса с пъ-мъто, предполагам че и на някой друг можеше да му е от полза (не че там има много негови работи де) все пак ти благодаря за звездичките. Така дори самия Влатко да се рови из форума няма да разбере каде се намират неговите произведения фрий и поне няма риск да се издразни btw вездесъщия сайт а*енаб*г*.ком, който се смята от повечето хора за пиратски, може ли да се възприема като такъв, при условие, че се рекламира на всеослушание от БТК??? :think: Цитирай
Recommended Posts