Polinmusic Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 (Редактирано) ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ УРОЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ И ПО ДОМОВЕТЕ Редактирано Април 21, 2006 от Polinmusic Цитирай
AXE Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 (Редактирано) СУЛФЕЖ Хм, това силно ме заинтересува. Какво точно представлява този предмет? Да не би да има нещо общо със сУфлирането!? Или със сУфлето!? Преподавателите по сУлфеж сигурно са много висококвалифицирани!! Може да разгледаш предложението ми към една твоя колежка в горния раздел. Дори и да не се интересуваш, поне ще намерите общ език с нея П.П. Здрасти кошче :hello: :green: Редактирано Април 21, 2006 от AXE Цитирай
maringtr Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Винаги съм си мечтал да се науча да правя суфле... Ееееееееех мечтииии.... Цитирай
Vlad Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Абе, кварта-квинта...к'ва разлика? Важното е да си висококвалифициран! Влад п.п. Ако някой се интересува от уроци по солфеж /в което се съмнявам в този форум/ или по баскитара, пиано, виола или цигулка - може да ми прати ЛС. в. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Ако някой се интересува от уроци по солфеж /в което се съмнявам в този форум/ или по баскитара, пиано, виола или цигулка - може да ми прати ЛС. Не се съмнявай чак толкова... Имаш ЛС Цитирай
Recommended Posts