bateivo123 Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Здравейте, най-накрая и аз да се престраша да кача някоя мелодия. Надявам се да има хора които биха я разкрасили с някое соло. Извинявам се че баса и барабаните са синтетика, но колегите с които свирим са в командировка. Ето и песничката Еm song P.S. Приемам всяка критика за градивна 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 (Редактирано) Престани, да мрънкаш! След седмица се прибирам! Дано колегите до тогава, да направят интересни предложения!!! На мен лично много ми харесва и с удоволствие ще изсвиря нещо нежно! Чудя се дали да си оставя китара в Русия?! Ще ми услужиш ли с LP в България? P. S. На мен Ибанеца повече ми приляга.... /ако не си го продал вече?!/. Която дадеш?! Редактирано Май 11, 2011 от kirilsat Цитирай
bateivo123 Отговорено Май 13, 2011 Автор Отговорено Май 13, 2011 Не мрънкам Кире, просто ми е интересно какво биха изсвирили по-музикалните от мен хора във форума, пък барем и аз се ограмотя малко. Дано някой да му хареса темата и да изсвири нещо. P.S. Знаеш, че за тебе винаги ще се немери китара. Цитирай
kirilsat Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 (Редактирано) Благодаря, за китарката! Взех да и свиквам и се изкуших, да сложа някое трилерче... При това на твоята подложка! Сега вече и тя е "осквернена"! Редактирано Май 29, 2011 от kirilsat 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 ^ Много яко, прогресив фолк. Искам и аз да се включа, но като почна ми излизат само клишета в това Em. Цитирай
kirilsat Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 ^ Много яко, прогресив фолк. Искам и аз да се включа, но като почна ми излизат само клишета в това Em. Благодаря, но като чух на трезво и съжалявам, че го качих!!! Относно клишетата.... не ми идват въобще, щото преди много години свирех съвсем друг стил с други пинизи.... Прогресив фолк - звучи по-добре от мръсен чалгаджия!!! Цитирай
bateivo123 Отговорено Май 31, 2011 Автор Отговорено Май 31, 2011 Кире като гледам какви ги къдриш на Ibanez, си представям какво ще се случи с Les Paul-а като си дойдеш. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 http://soundcloud.com/dreammind/klisheta-em Престраших се. 1 Цитирай
bateivo123 Отговорено Юни 1, 2011 Автор Отговорено Юни 1, 2011 http://soundcloud.com/dreammind/klisheta-em Престраших се. Не знам дали са клишета, ама мен яко ме изкефи. Цитирай
bateivo123 Отговорено Юни 3, 2011 Автор Отговорено Юни 3, 2011 Аз не знам до колко разбирам от музика, но това което си изсвирил ме кефи супер много, особено последната част. И май на тази подложка Уа-уа-то и отива много. Поздравления. Цитирай
asparuh75 Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 То и аз не съм от големите разбирачи ама тъй ми дойде отвътре и на един дъх нацапах мазнята с уа-уа-то .Радвам се че ти е харесало Цитирай
Recommended Posts