Roskata Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 (Редактирано) Здравейте на всички! Извинявам се, ако има вече такава тема. Имам една молба и ако може спешно да ми помогнете, защото скоро имам важно участие. Имам въпросния клавир и днес отказа да ми се връща единия клавиш. Отворих клавира и видях, че гумичката е скъсана, но не изцяло а частично. На няколко места ми казаха, че такива трудно се намират. Мога ли да я залепя с някакво лепило или трябва да намеря нова? Проблема е, че е на сегменти (цяла октава). Четох някъде във форума, че лепенето можело да стане с електропроводимо лепило за гъвкави връзки. Редактирано Май 10, 2011 от Roskata Цитирай
rumenr Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 Здравей, виж тази обява. Ако са същите гумички като на снимките, ги продавам по 20лв за октава. http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/102063-ca-eeaaedhenoeoaa-io-aadhia-e-dhaaaeiia-niaaiyi-e-idhiaeaaai/page__p__655916__fromsearch__1#entry655916 Цитирай
Roskata Отговорено Май 10, 2011 Автор Отговорено Май 10, 2011 Не, различни са. Имам снимка, но за съжаление неможах да разбера как се публикува снимков материал. Цитирай
Teiton Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 Обади се в Динакорд,там трябва да има.Успех! www.pro-technica.com Цитирай
Dakata_m Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 Абсолютно същите си поръчах в Dynacord, преди месец-два. Бяха ги доставили наскоро, понеже преди няколко месеца ги нямаше. Някакви 15-ина лева ми се въртят в главата като цена. Цитирай
Roskata Отговорено Май 12, 2011 Автор Отговорено Май 12, 2011 Да! И аз вчера си ги поръчах от Динакорд и днес ще пристигнат. Казаха ми обаче 28лв. Благодаря на всички! Цитирай
soundcraft Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Дори и да ги смениш клавиша пак няма да ти връща.Повредата на гумички води до съвсем друг резултат-липса на звук или други функции като динамика,състейн и т.н. Цитирай
Roskata Отговорено Май 13, 2011 Автор Отговорено Май 13, 2011 Клавиша се връщаше частично заради скъсаната част. Сега всичко е наред Цитирай
Recommended Posts