bonzo Публикувано Април 19, 2006 Публикувано Април 19, 2006 Пускам тази тема,където моля всеки притежател на счупен Стагг да се оплаче Моля всеки такъв да си признае.Не за друго ами,за да се знае Цитирай
bobalan Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 сплеш Стаг - един и половина концерта издържа. Цитирай
The Crow Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Ебати бесмислената тема и к'во от това като ти се е счупило нещо на Стаг.Няма да ме спре да си купя пак Стаг .Бонзо бате кажи ми какъв е смисъла от тази тема.Всички чинели се чупят .Тук много зависи и как се отнасяш с чинела ,с каква амплитуда свириш по даденият чинел и т.н. Цитирай
bonzo Отговорено Април 19, 2006 Автор Отговорено Април 19, 2006 Просто искам да разбера дали да си взимам Стагг или счупените са повече от останалите здрави. Цитирай
imperor Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Гарвана е прав. Малко топик и повече офф, ама се сетих за един руски филм, в който едно ченге формулираше механизма на разследването, който според него се съдържа в седем въпроса: кога, къде, кой, кого, защо, по какъв начин, с каква цел. Та затова казвам - Гарвана е прав... :hello: Цитирай
Judex Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Доста е важно наистина как се свири с чинела. Не трябва например да се удря перпендикулярно на ръба (или почти перпендикулярно) , защото тогава се разказва играта на метала. Поради начина му на обработка , при такъв удар се получава резонансово трептене, което води до моментална умора на метала и веднага се чупи чинелчето на най-слабото си място. Казвам го, защото съм виждал да се прави от много хора, като вид гъзария що ли. Тоест не е добре чинелите да се поставят водоравно, а под наклон. (Старите муцуни да не се засягат, това не го пиша за тях, а за по-неопитните) Другото, което съм забелязал при Стаг е , че при тях няма 2 еднакви чинела. Много е важно да се огледат от всякъде (да им се видят зъбите дет се вика! ) Да се провери за пукнатинки и шупли, защото точно там би започнал евентуалния проблем. Аз така се отказах от няколко чинела, които иначе звучаха много добре. Успех в пробването. П.П.: До сега не съм чупил стаг, но аз и не съм много редовен в свиренето, така че е по-добре да кажат професионалистите как са нещата. Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Който има счупен чинел на Стаг, може вместо да го хварля да ми го даде. Режа, шлайфам и полирам. Цитирай
Katsko Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 да докато го удариш пак и той пак се счупи Цитирай
The Crow Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Еми Бонзо уточнявай се .Но според мен пак няма смисъл темата,защото вече има една тема за Стаг .Там хората си изказват мнението за чинелките. Цитирай
bonzo Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 Просто исках една тема само за опарени от Стагг,за да се знае кое колко е здраво и най-вече да знам аз и други хора ,които се чудят дали да си вземат Стагг чинели и каквото и да е.Просто,защото всички са се юрнали да купуват стагг и като им се строши нещо да не кажат:"никой не ни предупреди".А аз ,че съм сноб и си купувам само Пайст то се знае ,но съм решил да напазарувам сплешове на стагг и исках да видя колко са счупените и колко са останалите здравиПроста характеристика.Мисля че досега е 2:0 за счупените Аре със здраве и да знаете компютрите облъчват! :wow: Цитирай
Katsko Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 НЕ си купувайте фусмашини стаг,мнооого чупливи,както и столчетата,знам поне 3ма души така изгорели...ае за карданите няма да говоря щото 2-3 веселяци ще ми скочат да ги защитават ма след годинка ще видим дали ще са им здрави Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 потребителят FAKE успя да счупи два кардана Stagg за година и половина (първо по-евтиния после и по-скъпия) и два краша счупи....сплеша май още му е здрав....а и една фус машина счупи Цитирай
AccesS Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Мисля че досега е 2:0 за счупените в грешка си . прави си изводите,че само 2-ма са писали от всички имащи. общо взето темата е безкрайно глупава,по тая логика аз мога да напиша тема за пайсти и да открия резултата с един креш 602, а за 2-0 добавям и един 16" алфа, както и за зилджан. трошнат дебел ЗХТ. глупаво е. иначе аз си :inlove: Стагг Мира пък който иска да ги плюе,нека ми изкара по добър чинел на тази цена аз лично му го подарявам моя. Цитирай
bonzo Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) 8:1 Един сплеш явно е останал жив.Който има стагг повече от година и е доволен от него също може да напише,за да ни е истинска статистиката Редактирано Април 20, 2006 от bonzo Цитирай
Recommended Posts