Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 По-добре да си говорима за SRV Можем Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Putniq Bega4 Аре само със сериозни изказвания pls SRW - za богове не говорим да ги оставим RIP !!! p.s. А за пи4овете дето слушат само метал и не слушат blues просто няма да коментирам . Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 А за пи4овете дето слушат само метал и не слушат blues просто няма да коментирам . Give me one reason to stay here The son of the preacher's man Да продължавам ли?Закъде без блус-а,рок-а и всичко кореноплодно,от което се храни днешният метъл?!? Цитирай
Delyan Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Give me one reason to stay here Неизменно присъстващо парче в репертуарите на повечето клубни банди в BG(поне до скоро)!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Give me one reason to stay here Неизменно присъстващо парче в репертуарите на повечето клубни банди в BG(поне до скоро)!!! Ем...Поне малко хубаво нещо и те да направят!!! Цитирай
Delyan Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Това изключително трудно за свирене парче - поне за мен!!! Малко off станА!!! Sorry!!! Цитирай
TONY Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Kenny Wayne Sheppard i Johny LAng са бедещето на ритъм енд блуса и който ги няма г колекцията си - губи! Цитирай
Recommended Posts