Stevoe Публикувано Април 30, 2011 Share Публикувано Април 30, 2011 Ако такава тема вече съществува- съжалявам, че съм я дублирал. По същество. Понеже всички сме били начинаещи (а на мен никой не ми е споделил такава информация), пускам тази тема за всички, които не знаят къде и какво да гледат за да си изберат качествен инструмент (без главоболиа в последствие ) Ако може всеки който има съвет, препоръка или история свързана с темата да пише по нещо, за да изградим някаква база знания, достъпна за всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bustard Отговорено Април 30, 2011 Share Отговорено Април 30, 2011 Преди да са те изяли с парцалите: 1.Има около 5 000 000 000 теми за това 2.Има една тема дето има инфо за раздела, виж я!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stevoe Отговорено Април 30, 2011 Автор Share Отговорено Април 30, 2011 Би ли пратил някое линкче, че нещо не я намирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
checho Отговорено Април 30, 2011 Share Отговорено Април 30, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/71080-eioidhiaoeeiiia-oaaia-ca-dhacaeaae-eeoadha "закачена" е най-горе в раздела, като важна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stevoe Отговорено Април 30, 2011 Автор Share Отговорено Април 30, 2011 НЕ информационната тема, а темата съдържаща информацията, която искам да се събере тука! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio Отговорено Април 30, 2011 Share Отговорено Април 30, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stevoe Отговорено Април 30, 2011 Автор Share Отговорено Април 30, 2011 Не се изразих правилно. В главната информационна тема има много линкове за теми, които откъслечно предоставят информация за проблема, затова искам да съберем тази информация тук. Всичката. И да е забавно едновременно с това. П.П. ДА предишния ми коментар звучи глупаво като мен, за което се извинявам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
checho Отговорено Април 30, 2011 Share Отговорено Април 30, 2011 Ми събери я бе, кой те е вързал - ето, сам казваш, че има парченца информация по въпроса в Информационната тема. Рови за още, събирай, сортирай, структурирай, публикувай. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Май 2, 2011 Share Отговорено Май 2, 2011 некой като каже "забавно" и се изприщвам начи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts