AorA_Bass Публикувано Април 16, 2006 Публикувано Април 16, 2006 Хора можете ли да ме снабдите с малко инфо за това..качества, впечатления и цена естествено! Поздрави! Цитирай
chobbi Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 цената в бг е около 270лв.пробвах на скоро такъв ,и много ми хареса.когато кракът ти не е на педала,той автоматично се връща в първоначално положение(изключва ефекта).пробвах и на boss pw-10,kойто става и за бас,но crybaby повече ми хареса. тези дни мисля да си го купя. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 270? Маляяя..доста солидна цена при положение че базовият модел на CrayBaby за китара е около 160 лв..... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 всеки крайбейби може да се модифицира от китарен за бас това поевтинява нещата. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/mods/dunlop.htm Прочети накрая. променяш стойността на кондензатора показан на картинката от 10нФ на 68нФ. Това е всичко Цитирай
AorA_Bass Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 Ае братче тебе ти е лесно да го кажеш щото се занимаваш с такива работи..ама на мене нищо не ми стана ясно и чесно да ти кажа ще ме е страх да барникам в такова нещо...+това ако е смао това разликата, защо е тази ралика в цената? Цитирай
Nikifena Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 ами само това е разликата. Имаш да смениш само 1 кондензатор това е разликата 100% съм сигурен. Той променя честотата на уа педала. Цената на един уа педал е не повече от 10 долара (заводска) а го продават ти знаеш за колко. Ако успееш да ми обясниш защо струва с няколко стотин процента повече от неговата себестойност ще разбереш и за разликата в цените Цитирай
AorA_Bass Отговорено Април 18, 2006 Автор Отговорено Април 18, 2006 ами ники ако си взема Крайбейби за китара наемаш ли се да ми го пригодиш за бас...и колко ще ми струва ако се наемеш? Цитирай
thurston Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Думай, Никифен, заинтересувах се. Цитирай
Recommended Posts