Stevoe Публикувано Април 19, 2011 Публикувано Април 19, 2011 Здравейте съфорумници! Тръгнал съм да си взимам втора китара и съм се насочил към Това тук Но не съм сигурен относно моста- фактът, че е захванат само от едната стана на седълцето ме тревожи и се чудя дали е здрав (като му гледам констукцията си мисля, че ще се счупи при първия акорд ) Всякакви съвети и/или критики са добре дошли П.П. Отворен съм и към предложения за други китари ( на нея ще се свири всичко между пънк и рок ) до 600 кинта Цитирай
kuulan Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Най голямо напрежение се изпитва от двете точки(винтчета) за регулиране височината на струната, така че не би трябвало да е проблем(освен ако не попаднеш на дефектен бридж). Но все пак при интониране е желателно струните да се отпуснат и така да се борави с третата точка, винта отзад Цитирай
мегатон Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Здравейте съфорумници! Тръгнал съм да си взимам втора китара и съм се насочил към Това тук Но не съм сигурен относно моста- фактът, че е захванат само от едната стана на седълцето ме тревожи и се чудя дали е здрав (като му гледам констукцията си мисля, че ще се счупи при първия акорд ) Всякакви съвети и/или критики са добре дошли П.П. Отворен съм и към предложения за други китари ( на нея ще се свири всичко между пънк и рок ) до 600 кинта Изобщо не се притеснявай за моста напротив масивен е и дава възможност за регулации: хоризонтални и вертикални Цитирай
Mairomaster Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Нещо не можах да схвана много къде според автора е проблема. На мене от снимките ми изглежда, че е захванат с 4 винта бриджа за тялото, ама може и да се бъркам. 1 Цитирай
kuulan Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 "...фактът, че е захванат само от едната стана на седълцето ме тревожи" Eто това се дискутира Цитирай
Stevoe Отговорено Април 20, 2011 Автор Отговорено Април 20, 2011 Мерси много, хора! Лятото живот и здраве ще умра (от кеф ) Живи и здрави Цитирай
Recommended Posts