Tinkerbell Публикувано Април 16, 2006 Публикувано Април 16, 2006 Токущо се регистрирах. Приятно ми е малко съм нова и неориентирана но скоро ще вляза в час. Поздрави, Тинкърбел Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Ми привет! :hello: Дай го малко по-подробно,има една хубава форма за самопредставяне по-горе. Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 16, 2006 Автор Отговорено Април 16, 2006 Извинете ме не я видях. Ето по-подробно по формата: 1)nickname: Tinkerbell 2)Възраст: 25 3)Образование: Компютърно 4)Вашият инструмент/и: интересувам се от пеене и вокали 5)Предпочитан музикален стил: рок, метал, поп 6)Вашият вдъхновител: много са ще изредя някои: Dio, Andi Deris, Bruce Dickinson, Bon Jovi, Tarja, Маdonna, Michael Jackson, 7)Досегашни (не)реализирани проекти:- 8)Странични интереси: Flash Design & Multimedia 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Досега не съм пяла професионално (освен на кареокета) само се самообучавам в домашни условия. Имам желание да си развия пеенето. Харесват ми напъдствията във форума Освен с музика се занимавам с Flash и Графичен Дизайн. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Това вече е друг филм,сега официално - "Добре дошла!" :hello: Цитирай
pacman Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Добрютро! Добре дошла и приятно изкарване Цитирай
Elly Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Здрасти! :hello: Добре дошла и от мен!!! Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Добре дошла сред нас... :hello: Весело изкарване във форума! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Tinkerbell... Ника ти има ли нещо общо с Питър Пан, или греша? Весело прекарване във форума, и дано откриеш полезни неща тук. Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 хаха, има точно от Питър Пан го взех... Лошо няма надявам се Мерси на всички за топлия welcome! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Извинете ме не я видях.Ето по-подробно по формата: 1)nickname: Tinkerbell 2)Възраст: 25 3)Образование: Компютърно 4)Вашият инструмент/и: интересувам се от пеене и вокали 5)Предпочитан музикален стил: рок, метал, поп 6)Вашият вдъхновител: много са ще изредя някои: Dio, Andi Deris, Bruce Dickinson, Bon Jovi, Tarja, Маdonna, Michael Jackson, 7)Досегашни (не)реализирани проекти:- 8)Странични интереси: Flash Design & Multimedia 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Досега не съм пяла професионално (освен на кареокета) само се самообучавам в домашни условия. Имам желание да си развия пеенето. Харесват ми напъдствията във форума Освен с музика се занимавам с Flash и Графичен Дизайн. Здрасти. Ако можеш да изпееш приблизително Tattooed millionare by Bruce Dickinson, мисля, че ще трябва да се видим и посвирим.... Редактирано Април 17, 2006 от sa6tiat Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 sa6tiat ама аз съм жена ако ти се слуша женски вариант на Брус ще пробвам за тебе. Не знам дали ще успея да го докарам добре според критерия ти но е стимул да пробвам Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 sa6tiat ама аз съм жена ако ти се слуша женски вариант на Брус ще пробвам за тебе. Не знам дали ще успея да го докарам добре според критерия ти но е стимул да пробвам Давай, може пък да стане интересно. Важно е хъсът да го има, а и да е вярно изпято, все пак. Като си готова, пусни едно ЛС. Чакам. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Добре дошла! Винаги се радвам да приветствам още една пееща душа Редактирано Април 17, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 Много мерси еййй колко много приведствия :rolleyes: мерси много. Цитирай
Recommended Posts