Jump to content
Българският форум за музиканти

Един Български кавър


rudibass

Recommended Posts

Гледам много чужди кавъри всякакви готини ...Евала на съфорумниците..Реших да пусна един кавър, който правим с мойта банда RESPONSE , на Български.. ФСБ Форева .. притно слушане и намиране на махна :thumbs_up:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евалла брат... не вервах ,че някой ще пише по темата...Като я свириме повечето ни гледат като големи камъни...мислят си, че е авторска...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като един върл фен на ФСБ, освен и аз да кажа едно голямо БРАВО!!! :pray:

 

(Съжалявам само, че не успях да присъствам наживо в събота... :girl_cray2:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря пичове.Много се радвам че ви кефат нещата.Решил съм да предложа Вълче време да стане химн на нашия квартал...Не за друго ,ама жените нещо не го докарват тука на изглед... Ще им я пускам всеки ден от балкона па дано се сетят да се стегнат хахахахаха...Шегувам се разбира се..Трогнат съм. Можем по-добре с мойте ....ама рядко репетираме ...Това си казва думата...няма как.С уважение Гого

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За идеите съм съгласен...Даже вчера ме осени поредното брилянтно хрумване...Предложих им на мойте, да направим един мега спектакъл със звук и осветление на един презокеански самолетоносач ...В средата на Бермудския триъгълник...Вервайте ми, с това щяхме да се прочуем...Все още незнайно за мен защо (немога да си го обясния) ...но другите не ме <_>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Женския вокал не ми допада особено. Що се отнася до тази песен де. Може би малко по-хард ми идва. Иначе пък мъжкия, който влиза към 1:50 някъде - много готино се получава!

В инструментално отношение кавъра е върха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като притежател на женския вокал :girl_cray2:, да кажа и аз едно благодаря за похвалите към бандата :thx:

(разбира се, не приемам с лошо последния коментар, просто се шегувам - винаги е малко рисковано да се пеят мъжки вокални партии, но това му е тръпката!)

 

така е то, стараем се да правим неща, които ни кефят, нали затова сме се събрали. целта е все пак да се кефят и тия, дето ни слушат, така че мноооого се радвам на прочетените коментари. юхуууу! :yahoo:

иначе споко, на Жоро идеите ги филтрираме, пресяваме и премерваме по няколко пъти, преди да режем, че иначе не се знае каква ще стане тя :secret:

 

а, да, за включващия се по средата вокал на Калин - за следващия път трябва непременно да му монтираме един прожектор, че на всички песни звучи като от нищото, никакъв не се вижда... грехота!

 

и така... :rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Много добра банда сте явно , дано да ви оценяват подобаващо слушателите , пък ако не го правят си е за тяхна сметка, ще си ходят по аматьорски лайвчета :)

Само бих се радвал повече на авторски парчета.

Редактирано от ultramega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.